Tuesday, May 29, 2012

Kenapa?




 huhu nuffnang oh nuffnang
dah 3 hari awak merajuk....

kenapa???
kenapa??? kenapa????


status gliterrati bertukar pada ordinary...
saya dah hantar surat cinta kat awak...
harap awak reply ya...
huhuhu


sadis lorrr aritu elok je BE punya amount sekali dia betukar ordinary terus merundum BE pastu jd ME pulak tu.. rugi i tau......



takpela bukan rezki kali ni... redhaaaaaaaaaaaaaaa... hihihii

5 bebelan kawanku:

AdaM Hawa said...

saya lagi x tau pasal nuffnang ni..

Nens Collection said...

sy yg ngajuk ngn nuffnang ni..skit je bg duit poket buat sy..huhu

eima said...

klu hantar surat kena tulis cam ne ek ... cer buat buat entry pasal surat2 ke nuffnang ..hehehe

noor said...

xreti jugak psl status2 nih.. xper tunggu dia reply kita tgk apa dia jwb nanti hehhehe.. cayok!! mummy mika

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

moga dapat jawapan balas yg cepat dr Nuffnang,
kita mmg x pandai sgt pasal nuffnang ni..

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah