Monday, May 7, 2012

Indahnya Anugerah Allah.....

 1stly nak wish Happy besday lagi kat 2 org my Bff ni
walaupun dah wish sms dan FB...
Tapi tak lupa juga di sini

mereka sambut hari lahir pada 6 Mei.. tp tahun yang berbeza...

sebab mereka berdua amat istimewa bagi aku
Kurniaan Allah itu amat INDAH dan UNIK
kedua2 sahabat baik aku ni share tarikh lahir yang sama... 
sangat luar biasa...

kenal mereka berdua di berlainan masa
sorang rapat dialam nyata 
sorang lagi di alam maya...

Cha umi oni dan adli... 
comel ibu beranak 2 ni
menyambut hari lahir yang ke 28.. muda lagi.. heheh

       curi pic kat blog dia.. hehehe tiga2 comel....



menyambut hari lahir yang ke 33
my bff suka dan duka...
ibu dan anak sama2 comel..


aku doakan semoga kedua2 sahabat aku ni di beri kesihatan yang baik, dimurahkan rezki, dilimpahkan kasih syg dan bahagia dunia akhirat.... semoga persahabatan kita kekal sampai bila-bila...

luv both of u!



5 bebelan kawanku:

Gieyana said...

Hepi birthday buat Cha + ur bff k..moga psahabatan uols makin memekar..:)

eima said...

semoga rezeki diorg bertambah murah ....

Aju Mohit said...

Happy birthday for both of them, moga pjg umur n murah rezeki

noor said...

oh my bff terharuuu weiiii...sahabat dunia akhirat..aminnn

ch@ said...

arghhhh, buat sebak je la akak ni. insyaALLAH kawan sampai akhirat. eh bkn kita kawan nyata juga ke. hahaaa.

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah