Monday, May 14, 2012

Pagi-pagi sudah fening

Isnin yang indah....
Menikmati jam tanpa roti... hahahah


jam tak bergerak-gerak di bulatan batu caves..
sampai nak muntah dah aku rasa... lama sangat

uncle teksi ni sampai dah kuar-kuar keta dah....

pusing lalu ikut jalan kepong pun jam jugak.. nasib la badan... kul 9 baru sampai ofis... terbaekkk kan... pastu kul 10 nak ke KL semula meeting di KL.. ooohohohoho harap2 jalan dah clear la...



Punca jam adalah :  LORI AIS TERBALIK  di area selayang katanya... melibatkan jam merata tempat...huhu sabau je la di pepagi hari ni... kepala aku sudah weng weng.... mau rest kejap......... huhuhuhu



4 bebelan kawanku:

eima said...

tu pasal tak sanggup nk dok kl tu .... dulu dok sentul ok lagi la sbb ade sentul link

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

inilah kl..pantang ada kemalangan..memang jemlah...sabar ye ieda...

azzey said...

HADOI!!! MMG SAKIT JEM MCM NIH...:(

AdaM Hawa said...

sesaknya.. ni siap boleh bersantai2 ni.. jem melekat..

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah