Monday, May 14, 2012

Just 2 Slice @ Mothers Day.... :)

takde plan pun nak beli kek sempena mothers day
Sebab dah masak-masak makan kat rumah..

tapi petang semalam sedang elok tertido nak tunggu Asar

aku TERbermimpi.. ahhah boleh..
Aku mimpi student-student aku bagi kek hari jadi aku
pastu terfikir napela diorng bg lambat besday aku dah lepas...
kek tu ada bentuk bear 2 ketul besar dan mini2 cupcake
banyak sangat dan sangat menyelerakan
sekali aku baru nak RASA!!!

mama! alamak potong stim tul laaaaaaaaaaaa
laki aku kejut pulak! 
masa tu jam dah kul 5..
aku leh bebel kat dia...
"apasal papa kejut mama baru nak rasa kek, adoiiiiiiiiiiiii nak sambung mimpi dah tak leh tido dah"


"hahahah  Gila! " dia kata tu mimpi je la oiii
ala mimpi pun takpe boleh rasa gak dalam mimpi.. kek tu sedap tau.. 
lepas pada tu aku mintak la kek kat dia ganti rugi Potong mimpi aku.. hahaha boleh!!!?


nak tak nak turutkan jugak bini dia... nak plak kek kings tak mau secret recipe.. maka mencarila kedai Kek Kings terdekat.. yang paling dekat setelah di google ialah AMPANG PARK.. hahah merasa la.. tak kira nak jugak.. dah kul 6 lebih kami kuar umah...


Just 2 slice! 1 for mama bluberry cheesecake.. 1 for mika.. choc cake...

dia nak pow kek angry bird besau... huhu tunggula besday mika yer... besor sgt sure takkan abis kita mkn syg....



Alahai teringat kesedapan kek ni.. heheh


suap dia makan kek sambil dia berGame dan youtube! huhuhu




tak pasal-pasal dapat kek  hahahhaha tu la sape suh kacau aku tido.. heheh


Apapun Tq papa melayan kerenah gila bini mu ini.. heheheh semoga Allah membalasnya kasih sygmu... muahhhh!! kekekekkeke (nasibla dpt bini nakal kan... :P)

9 bebelan kawanku:

eima said...

sedap kan ...
lama gak tak mkn kek .. ari tu tak sempat mkn tgk2 dlm tong sampah dah tatau sape pi buang dlm tong sampah... mesti ingat tapau tu tak dak kek ...even beli kat pasar mlm sedap tau choc moist tu

Qhaifa Nur said...

sampai termimpi-mimpi...
last-last dapat makan kek juga..
sedapnya...

Fieza79 said...

dri semalam lg dok teringat nk mkn cheese kek..sedap nyaa tgk...aduhh tkse spa lak nk beli kan huu

Salina@IbuAqil said...

Walamak!!!
Dpt kek..
Dap tuh sis.. ;)

lelamaisara said...

selamat hari ibu mak onggg..nak bday to u jugak..Cha sukeeee....

fazilzura said...

:p bagus plak le en somi melayn wif nye yg mimpi je kek , tetiba alasan tingin ye.. hehehehe

Diamilikku said...

DAPAT JUGAK KAN...AKAK APA PUN TAK DAPAT...HJEHEHEHEHEHHE :)

Myra Jay said...

Nanges tengok Blueberry cheesecake tu... :)

Nens Collection said...

hahaha..mmg terbaik lah..;)
nakal la akak ni..;)

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah