Tuesday, May 15, 2012

Tension!!!!!!!!!



Keje apa yang tak tension? 
keje apa yang tak susah?
semua ada kisah masing-masing
adakala susah adakala senang dan happy

 lately aku down ngan keje-keje aku...
bertimpa-timpa tu standard la
tapi kalau dah over... sakit kepala
Stresssssssss terlampau!!!!

kadangkala rasa nak RESIGN
fikir balik memang takkan boleh...
Tapi kadang-kadang memang tak tertanggung stress
bila ada orang yang tak faham apa yang kita buat
Susah nak puaskan hati semua orang
nobody perfect!!
 but try la fahami masalah orang lain sama... 

kalau dia punya idea dan pandangan yang baik silakan..
Bukan terus perlekehkan atau buat org rasa down..

Arghhhhhhhhhhhhhhhh papa cepatla bagi greenlight berhenti keje
i tak sabo nak duduk umah aje.. hahahha (mimpi je la aku buat masa ni)



tengok muka buah hati ni lagi bagus... hilang kejap rasa stress... ya allah terima kasih kurniakan aku si comel ini.. alhamdulillahhhhhhhhhhhh...kau permudahkan la segala urusan ku.. aminnnnnnnnnnn



sekadar luahan hati yang KUSUT!!!


5 bebelan kawanku:

Myra Jay said...

Mmg bila kita tensi keje kita rasa nakkkk je resign, tp memikirkan kedudukan kewangan terus tak jadi..

Mudah-mudahan tak tensi lagi ye, kita keje kena enjoy baru best ;)

fazilzura said...

samo le kite..

ai dh dpt green light dh , cume nk tunggu due banak .. pthu mmg nak dok umh , lepas pantang crik keje lain ..
doa org2 teraniaya ni insyallah makbul .. moge2 senang dpt keje lain ..

x larat nak keje sini, ado je salah kite waaaallllauuu kite dh wat abis baik.. so leps ni bior diorg wat sdiri

LYAfrina said...

mmg.. dlm dunia ni xlepas drp stress..adakalanya stress ttp perlu dlm khidupan... tp msti pndai mgatasinya.. apa2 pon..bila stress cuba rileks n btenang.. moga dpt hilang kekusutan tu yer

Noorizal Ramly said...

Assalammualaikum.

Sabar sabar, yer kita semua memang tension. Hehe. Tak pa, kita doa agar dia berubah, walaupun dia menganaiya beratus-ratus orang.

Sakit hari memang sakit hati rasa macam dan rentung, tapi meh kita cuba jangan biarkan orang tu kacau mood kita. Hehe.

Selamat Hari Rabu yang baik.

p/s : Jom gi meeting. ark! Tension lagi.. ngehee

Nens Collection said...

best kan kalo duk goyang kaki je..bulan2 masuk beribu riban..heaven!!..ohhh!!! bangun2 dr mimpi itu..kerja2x!..huhuhuhu

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah