Monday, June 18, 2012

Ada sape nak booking tak??


 Lihat anak bujang sy ke pasar.....

Ada sape nak booking buat menantu tak??? khekhkhekhek


 Sibuk nak bawak troli... kita nak pegang pun tak bagi....





 Jauh gakla dia heret.......




 Tangan sebelah pegang troli sebelah lagi pegang mainan car..... tak tinggal.....

teman mama pegi pasar sebab nak beli barang-barang bawak ke family day....

Tapi balik dari pasar...... sudah jadi macam ini >
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.

Aiyarkkkkkkkkk!!!!!



balik dari pasar sayur kemana... troli kemana...... beghattttttttttttt ar mama... taknak bawak dah... 1 lagi sebab sudah transform jadi ultraman... jumpa mask ni kat pasar RM5 hengget.. pakai terus sampai la umah............. huhuhu



sejak pakai mask ultraman tu keje MEMFIRE orang je... huk alohhhhhhh.... @#$%^&*((

10 bebelan kawanku:

eima said...

tu tatahan bila dah bertukar tu ... mmg sakit la mak pak nye ....

ch@ said...

hahahaaaa... ptt dah jadi ultraman jadi kuatlah nak tarik troli. lawak mikhail, tak sudah ngn ultraman.

fazilzura said...

leh geng dgn abg akil yg ado topeng IRON MAN

Ibu Lala said...

Kelakar la mika ni. Suka baca entri pasal mika ni.

teratai said...

Alolo....jd ultraman...tak macholah bw troli..hihihi

Gieyana said...

hhihi..mmg comel..ni kalau Mika g mall sure nk bw troli nie..:-)

Nur-nba said...

Lucu melihat gelagat Mika.. So cute..

Nida said...

Bolehlah nak booking siap-siap..heheh

Nens Collection said...

kene lahir baby gerl la plak nk cop miqha buat nantu ni...hehe..
comel jek die tarik troli tu..budak tecik ni buat papepon mst cumell..hehehe

nakal mama die sakat miqha..balut jari luka besar2..haha..sweettt!!

*SiRibenMerah said...

sama cam rizq.. hahahaha~

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah