Wednesday, June 6, 2012

Jeles mama camni!!!

 Mika makin rapat ngan papa...
huhu mama jeles tau.. hihi
takpe mama tau mika syg mama juga...

tiap kali nak tido sekarang dia cari papa..

"mama...papa ne...papa ne....."

dia sanggup tido begini asalkan dgn papa....


 papa tengah buat keje.... dia naik atas riba.. nyelit bawah ketiak... dan zzzzzzzzzzzzzz



 kaki dah panjang terjulur............. asal dpt bau ketiak papa pun jadi la ek.... yg si bapa pun elok je bior anak dia landing gitu... haha.. asal dia leh tido sudah.. dah lena baru angkat pindahkan...



papa kata gini la hari-hari dia melayan mika nak tido... hihih sonang je budak ni kalau ngantuk... tapi kalau dia taknak tido siap la melayan sampai 2-3 pagi... penah minggu lepas dia tido 4.30 pagi.... sian papa kena layan.. hihi


mood : rindu my mikhail..............

6 bebelan kawanku:

Gieyana said...

Sweet! Ni anak papa nie...:)

lia said...

alololooooo sgt sweet la anak & bapak ni...

eima said...

gitu sekali .. comey ....

alisha je ngan abah ... fahim ngan mama ....

yatie chomeyl said...

SN pulak ken acium ketiak mommy sebelum tdo...kalau daddy peluk sikit pun marah daddy..terbalik dgn mika hehe

DuNia KeBaHaGiaaNKu....... said...

sama mcm aiman le ida.....hehehehe bonda de wat entry mcmnie.....hahaha kekdg geram...tp nak wat mcmn.......

AdaM Hawa said...

alahai mika.. anak papa..

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah