Friday, June 1, 2012

Jumaat yg Indah!...:)

Indahnya bila bertemu hari jumaat...
Penghulu segala Hari...

yang pentingnya juga esok adalah cuti.....
disebabkan minggu ni adalah minggu cuti sekolah
keadaan jalan adalah macam ni...........





Jalan adalah lengang pagi ini..... weeeeeeeeeee :)

kan best kalau hari-hari macam ni
tak la terkejar2 awal pagi nak ke ofis...
Hari ni mesti ramai org cuti nak ke kenduri kawin...
sana sini kenduri kan... aku pun esok ada 1 di Bangi..
insya allah kalau takde apa boleh la pegi.....

uolss apa aktiviti weekend ni?????


5 bebelan kawanku:

Nens Collection said...

ofkos ler kenduri kawen..huhu
ade 2 tempat mggu ni..
kenyang nasik kenduri la kiteww..hehe

Nazayiena said...

Salam kenal dr kak Nurul.
Klu jln macam nie setiap hari nak gi kerjakan rasa seronok nak pegi kerja....

eima said...

syok kan jalan raya lenggang .. nk keluar lmbt ckit pun tak de hal....

tak de wat pe pi gombak je kot rumah SIL ....mIL ade situ

Rizki Pradana said...

Nice blog sobat.. postingan2nya juga sangat bagus, menarik dan bermanfaat sakali..:)

terus menulis menulis yaa..^_^

oia salam kenal
kalau berkenan silahkan mampir ke EPICENTRUM
folloback juga ya buat nambah temen sesama blogger,,tukeran link juga boleh,,makasih..^_^

Rizki Pradana said...

Nice blog sobat.. postingan2nya juga sangat bagus, menarik dan bermanfaat sakali..:)

terus menulis menulis yaa..^_^

oia salam kenal
kalau berkenan silahkan mampir ke EPICENTRUM
folloback juga ya buat nambah temen sesama blogger,,tukeran link juga boleh,,makasih..^_^

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah