Thursday, May 31, 2012

My hensem!!


My Hero!!!!


Sudah pandai melawa


kalau nak gi berjalan suh touch up rambut dia
Rambut nak tegak2 ....
Rambut nak ambut otoman mama....

papa yg dress up kan... siap bergel bagai....

 2 tahun 9 bulan
bulan 8 ni besday ke 3 tahun

sedang potty train oleh papa.. kadang-kadang berjaya
kadang2 kantoi terbabas.. hihi



Nak berjalan melaram dengan beg angry bird dia...
tapi kejap je pakainya pun... dalam ada botol susu dan pampers
eratttttttttt mama.. erat means BERAT... ahhaha


cyg cangat cama kamu!!!!




9 bebelan kawanku:

eima said...

cam abg fahim ni ... nk rambut tomen je .... kadang tu nk rambut diego( ultraman tiga) hahahaha

mmg hensem ..... mata tu ai like...

Gieyana said...

Mmg sgt ensemmm! Cepat Mika dh jd big boy.:-)

Nens Collection said...

OLOLO..COMELNYER DIE..
DH NK MASUK 3 TAHUN DH..

JD ANAK YG SOLEH YE..;)

alyyani said...

wah2 mika, bab rambut tepacak tu yg tak menahan tuh. hehehe.. hensem bila besar esok ni ieda :)

AdaM Hawa said...

umo² mcm ni memang dah reti bergaya.. nak pakai baju pun dah pandai memilih.. hehehe.. sweet kan.. time² usia cam ni..

Nur-nba said...

Salam.. Hi Eeda, cepat je Mika membesar.. Masa berlalu begitu pantaskan.. Dia memang suka bergaya :D

Cik Puan*PIE said...

nnt bole melaram beg otomen plk...hehe...hencem betol mika..

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

mmg encem, anak2 skrg ni mmg pandai bergaya..sama la mcm Zaquan siap dh pandai buat rambut pacak sndiri pastu pandai nak pakai perfume pulak ...

Nida said...

budak2 bergaya macam mana pun tetap comel..:)

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah