Wednesday, June 20, 2012

new intake

sorting new intake.....


meeting dan meeting lagi..... huhu
baru nak bernafas student dah habis exam dan assest
dah meeting new intake pulak
tak bercuti gak aku....

huhuhu apapun jumat ni nak cuti gak sebelum diorg masuk
mahu merelease releasekan otak dan badan juga... huhuhu

rasanya tak ramai kalini
hihi x la fenin kepala den....

5 bebelan kawanku:

Aju Mohit said...

Aiyo byknya kojo, sampai naik mual kan Eda, tp apa nk wat dah tugas kita, Aju pon bila time mual tu dtg puaslah nak amik mood keje ;)

LYAfrina said...

huhu.bertimbun tu

gudluck dear

Noorizal Ramly said...

Salam alaiyka.

Hampeh betul, sempat lagi tu. Hari ni, pokhik agak bad boy sikit. Tgh nak cuba cucuk jarum pengaruh abang Gi han. Hee

AdaM Hawa said...

selamat bercuti..
banyak keje tu.. rehat sebentar bersama kit kat..

eima said...

mwnde yag tak penah putus2 kan ....

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah