Thursday, June 14, 2012

Rawang BUrger Bakar - Wangsa Maju


Asik tengok entry orang lain je try burger Bakar ni kan...
Nama je Rawang burger Bakar
Tapi dah banyak cawangan...
1 Jun bermula caw baru diorang di wangsa maju...
berhadapan shell tepi traffic light tu..
senang nak tuju dan dekat ngan umah aku
Jumaat lepas ke sana la kami..

Biasanya aku dengar orang kata beratur lama dan panjang kan nak beli burger ni kalau malam..
Balik keje hubby ajak ke sana terus..
kul 6.30 dia buka
baru nak susun barang dan pekakas kami dah order...


menunggu la kami di situ... agak bahaya gak sebab dekat ngan jalan. risau anak-anak kecik la kalau makan kat situ... so kami decide BUNGKUS je... lagipun dah nak magrib kalau makan situ susah pulak terkejar2 nak solat magrib...



Menunggu ada la 20 minit gak.. ambil nombor so boleh duduk mana2 ada kosong... lepas kami order tu memang berduyun orang datang.. mujur kami dapat sebelum magrib berkumandang.. boleh jalan balik umah terus...


1st trial hari itu,... kami pilih BURGER DOUBLE RIANG..... perghh mmg sedap.. yang ni harganya RM14 sebab hubby tambah cheese... order 1 lak tu.. Kongsi berdua ngan hubby... kononnya rasa banyak la takut tak abis la... haaa sekali sedap rasa tak cukup plak..... hahah



Papa jom repeat burger bakar lagi.. kita try yang lain plak... Teringin BURGER KLCC yg 3 tingkat tu... heheheheh

7 bebelan kawanku:

MRS. K said...

jarang2 ke tak penah makan kat area wangsa maju.. huhuhu.. so tak dapek la kot nak rasa.. huhuh

KhaiRin : anies said...

kena g jg ni!

nUR_rOsALiNdA said...

Belum pernah rasa lagi sbb malas nak beratur..Hehehehe~

lelamaisara said...

alamak cam sedap je...nakkk

maszmadi said...

mcm sedap jerk.. selalu gak dengar org cerita tapi bila terpikir nak kena beratur tu.. uhhh nak kirim suruh belikan bleh x?... hehe

Aju Mohit said...

Sedpnya eda!!! Kene try gak ni sedap nmpknya

Syira said...

salam...

sedap..terliur...

ada masuk dalam jalan jalan cari makan hari tu..

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah