Friday, June 15, 2012

Suami mendengar kata hati ku.....

Semalam baru je buat entry burger bakar tu...
last skali ada ayat ajak hubby pi beli lagi..
tapi dia tak baca pun blog aku smlm..
tp mlm td boleh dia suarakan ajak g makan burger bakar..
eh macam tau-tau je kan..
Dia mendengar kata HATI isterinya...
TQ lalink... :) (senyum sampai telinga.. hahah)

Dari rumah dalam kul 9 
sebab mcm malas-malas je nak keluar sebenarnya...
hubby kata jomla rasanya tak ramai kot kalau dah malam sket....

Bila sampai sana betul memang tak ramai...
Kami order dan makan di sana
dapat dalam 10 minit je
TAK perlu beratur panjang dan lama..
rezki kami agaknya... mudah je...




 HUbby order yang ini... BURGER DOUBLE RIANG

hahah sekali dia pun tak abis mkn.. setingkat je.. lg 1 tu tapau bawak balik.. dia dah kenyang sebelum pegi dia ada makan apa ntah



 
Aku punya BURGER VALENTINE'S 
Saje nak mencuba 
Sebab tengok ada telur dia atasnya.. tambah dengan cheese yang meleleh
Tapi susah gila nak abiskan
sebab mcm muak pulak.. aku ni kalau ikutkan mana makan cheese..
Nak try punya pasal... ahha semput nak kunyah bg abis.. mintak bantuan hubby..
Makan pun perlu bantuan kan.. ehhehe



Layan dengan air slurpee ni....
sebab dekat ngan kedai seven E
masa order burger tu sempat lagi ke kedai beli slurpee ni...
mmg ngamla.. sebab air dia masam-masam kan... terbaikkk


 TQ my HUBBY!!

6 bebelan kawanku:

*SiRibenMerah said...

salam,
sis.. nk mintak halal amek resepi kek batik.. thanks.. sedap..da try smlm buat sbb senang je.. hahaha.. kalo tau senang da lama ai try.. arineh bwk g opis da licinnn~ nyummieeeeee..


thanks again~

Qaseh Suhaida said...

perghhhh...burger bakar
mmg terbaikk lahhh
tapi belum berkesempatan utk menikmatinya...jeles tauuu

Aju Mohit said...

wahhh sedapnya!! tingin nak cuba jugak eda

Lizzie Yasmin said...

terus rasa lapo, padahal 2 hari lepas baru makan Kaw kaw.

eima said...

mmg nampak terbaik la burger tu .. wat aku terliur ...aku suka burger ....

ch@ said...

huiyoooo mmg meleleh air liur aku yg menengoknya ni. hahaaaa. adoiyaiii mujur bkn bln posa. slurpee tu, kita baru je pandai beli. hahaaa.

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah