Tuesday, June 26, 2012

Seronoknya di Kampung!

 Today back to Normal Routine...
Work n meeting............
Arghhhhhhhhhhhhhhhh
Baru pas release cuti 4 hari
takpela kepala ni harus di sogok lagi dengan bebanan kerja
sudah menjadi tanggungjawab kan...
sabar je la wahai hati....


Setelah 3 bulan memendam rasa
akhirnya dapat gak balik ke kampung halaman
girangnya hati tak terkira...

tengok saje la keletah si manja...
Pic adalah sensored... heheh

 Mandi pun di layan berkolam bagai.... atok ngan papa la jadi mangsa melayan dia....



 Mandi sambil main buih sabun....

Masa ni icha tak sampai lagi so dia sorang je la takluk kolam ni..
suka betul.. kalau boleh mama pun nak join skali tapi tak muat kot... hihihi


sangat enjoy walaupun letih balik kampung
Alhamdulillah ABAH dah ok.. kesian dia
yang dia jatuh haritu bibir bengkak dan pecah... tepi mata dan pipi lebam..
maybe masa dia jatuh tu terhantuk pada kepala paip..
mujur dia dalam bilik air tak kunci malam tu
boleh la mak buka pintu toilet


bila aku bawa g klinik doc kata darah dia normal..
tak tau la kenapa dia pitam tetiba
harap abah sihat sepenuhnya lepas ni... 
Risau bila jadi macam ni.. huhuhu

17 bebelan kawanku:

*SiRibenMerah said...

hahaha.. mika neh seksi la... auwww.. geget montot kang~

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

model seksi betul kali nie...

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

eda ada good news ke...alamak adakah jue tertinggal...apa2 pun tahniah...moga eda dan baby ok sampai bersalin....aminnnnnn

Ibu Lala said...

amboi seksinye mika...cubit ontot tu baru tau...habis hati la tu dapat main air..

Fieza79 said...

mesti lemau nak mulakan keje slps cuti yg pnjng kan..

Saya Disini said...

bestnye

eima said...

risaunye .. sbb kang tu dah jatuh gitu takut kena strok je ... kena pantang mkn byk la ni ....hopefully ayah k.eda cepat sembuh k

mama irfan said...

wowowowoow.... seksinya...hehehe

ch@ said...

mama, naper bubuh gmbr seksi mikhail ni... hahaaa. best kolam tu, mmg nak belikan tuk auni. dia suka baring dlm besen. blk kampung mmg syurga main air cenggini. alhamdulillah abah akak tak apa2. baru kita tahu, kenapa bilik air kat kampung tidak ada kunci.

[-suziey-] said...

ouchhhh..seksiiii..hehee:p

Nens Collection said...

alhamdulillah pakcik dh okey..
pitam sebab kurang gula kot..;)
biasa jgak terjadi..tp dan cerah balik la mata..hehe

semoga sumenye okey2 aje..
bestnye die mandi..mama die x join ke?..;)

Mrs.Ira said...

*tutup mata sebelah*. .cekcinya mika ;p

Aju Mohit said...

amboi bestnya mika mandi, eiii tak alu hehehehe

KhaiRin : anies said...

x lps ni dek FINAS ni kalu nk tayang2 hehehe

Masya said...

alhamdulillah... abah tak pape...

amboi mika bukan main suke lagi dia yer... anak sy pun sibuk nak kolam mandi kat rumah.. besen dah x muat...

Noorizal Ramly said...

Salam alaiyka

Nasib baik abah tu dah ok. Kena siasat juga tu kenapa tiba-tiba pitam.

Entri ni entri lucah yer? Siap tepek gambar bogel dua kali. Hehe

Angah said...

salam ukhuwah

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah