Friday, June 8, 2012

UPIN KFC!

Keranamu Upin..!!!

Koleksi KFC meal tuk kanak-kanak dapat figura Upin ni...
maka teruja la anak bujangku...
(sebenarnya mak nya pun sama teruja sebab tau anak suka) hahah


dah 3 minggu berlalu promotion ni.. tapi minggu lepas baru sempat beli.. lagipun beli nak yg ada bola.. sebab mika suka bola....


masa kat KFC ada replika ni dalam almari...
menjerit2 la dia suh aku amik menda alah tu...
maka beratur la si papa pegi membeli...



Iklan ni berjaya memukau kanak-kanak seperti mika.    heheheh.. so ada seminggu lagi tuk dapat koleksi 1 lg upin ni...



Membelek kotak upin... malu tapi mau......






Pic gegar dia tak tau diam.. tu pun nak lari suh amik gambo ngan iklan upin tu




malu orang tengok dia bergambo kat situ... ahhahah



Upin dah kuar dari kotak..... membelek kawan baru dia....




Suka tak terkata..... borak2 dengan upin....



minggu depan ada 1 koleksi lagi upin with ball.. kita dapatkan 1 lagi ye mika.... upin je dia amik.. makanannya mama n papa yg ngap... dia taknak pun.. hihihi

6 bebelan kawanku:

yatie chomeyl said...

wah bestnya. nak mintak adik ipar belikan utk SN jugak la...eh ke mika nak belikan utk SN? eekekkeke

Masya said...

cepat habis .. sampai sekarang amir x dapat² lagi... ssh nak cari.. bnyk cawangan dah kehabisan.. ke pekerja dema sorok jengg.. jengg.. jengg...

Saya Disini said...

amboi..suka la budk2

AdaM Hawa said...

minggu lepas tgk ada budak kat kfc tu pun pgg kotak ni..

eima said...

abg ayim ade 2 da ...yg ipin pgg ayam ngan upin sengih tu ....

fahim pun sama cam mika ...ahhaha

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

yup mmg menggoda kanak2,
Zaquan setiap kali lalu KFC minta nak beli upin ipin ni, tp tula cepat habis.
Koleksi yg ada ball ni kami x dpt beli lg sbb kehabisan stok, baru ada yg pertama..:)

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah