Wednesday, July 11, 2012

6 jam baru settle!

 Penat sangat semalam...
masa tunggu bapa mertuaku nak masuk wad
3.30 kami sampai emergency..
tunggu punya tunggu kul 7 baru panggil...
baru bagitau masuk wad..
kul 8 hubby uruskan itu ini untu masuk wad
kul 9.30 gak kami baru bertolak balik..
hantar mertua ke rumah abg ipar di sg buloh..
kul 11 sampai umah...



Yang paling penat.. melayan kerenah budak ni...

 Dia meragam buat hal.. memula memang ok.. tapi yerla lama sangat menunggu.. bukan kata dia aku pun letih.. hubby nak hantar balik umah jauh pulak.. lagipun kesian mak mertua kalau dia tunggu situ sorang.. nak taknak aku ngan mika teruskan la meneman sementara tunggu masuk wad tu... pinggang toksah kata.. bontot pun kematu duk situ... hihihi




 merayap melawat kawasan... baju pun tak bersiap.. aku sampai umah tak naik umah pun.. diorg dah tunggu bawah terus ke spital.. so si kenit ni papa dia yg siapkan...




Sib baik masa menunggu layan tab... sampai bateri habis kul 6 lbh tu.. perghh mula bosan tak ingat... kul 7 lebih jumpa plug ni.. sib baik bawa charger... hahhh lega kejap... curi2 gak nak charge pun.. dpt sekejap pun jadila... kalau tak mati kutu duk situ... huhuhuhu



Yang penting kul 7 tu aku dapat layan citer ni.. Deejavu d Kinabalu.. tgk pic tu pun muka aqasha yg muncul hihihi.. walaupun tak berapa jelas kedengaran yg penting leh tgk gak... huhu

kadang-kadang emergency pun dah tak rasa emergency menunggu terlalu lama... orang yang sakit leh pitam or pengsan aku rasa.. apa nak buekkkkkkkkkkk

8 bebelan kawanku:

eima said...

spital mana ...ok x FIL tu

AdaM Hawa said...

di hospital sg. buloh ke??

@e_da said...

eima n adam hawa.... yup hospital sungai buloh

Nad @ MamaZN said...

ape nk buek..huhu
org yg sakit,bertambah sakit dibuatnye....
npe tak gi ampang putri kak?

Nens Collection said...

semoga sumenyer berjalan dgn lancar..aminn

Nur-nba said...

Moga ibu mertua Eeda cepat sembuh. Sakit apa ye??

Mrs.Ira said...

sama gak mcm kat brunei..konon emergency tp berjam2 gak tunggu doktor..boseennn...

Noorizal Ramly said...

Salam Alaiyka,

Pe pe pun, harap AM (Abah Mertua) sihat. Lupa pulak nak tanya. Bila bab emergency ni memang camni. Cam hari tu Arwah abang eksiden, dari jam 6 petang sampai 2 pagi baru settle kat katil hospital.

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah