Monday, July 9, 2012

Alhamdulillah... :)


+

Alhamdulillah...
I'm ready to share to all my blogger friends...


Dah lama i keep this...

then dah sampai masanya i announce...
Doakan yang terbaik buat sy dan baby...


bukan 5 minggu, 8 minggu atau 10 minggu...

sape leh teka? hihihihi



sambung nanti kisahnya ya....


kandungan anak ke 6 setelah 4 kali keguguran... Terima kasih Ya Allah masih beri peluang ini padaku.. semoga allah panjangkan usianya sihatkan tubuh badannya untuk kami bertemu dia... aminnnnnnnnnnnn



24 bebelan kawanku:

*azni* said...

alhamdulillah..sy teka 5 bln..hihi..

eima said...

3 bulan kot klu lebih tak mungkin sbb ko dah pi filipina berisiko tu ....lgpun sbb ari tu ko ade demam2 ... hopefully baby ini kekal dalam rahim mama die hingga selamat dilahirkan ....dan ianya adalah baby girl ....amin

Saya Disini said...

tahniah..

Masya said...

alhamdulillah tahniah... dah 4 bulan kot... moga diberi kisahatan yang baik.. hingga baby lahir...

Imaan09 said...

mm, berapa usia skalipun, TAHNIAH..hehe.take care

ROna.AJ said...

alhamdulillah....congrats dear..
semoga sihat & dipermudahkan utk sgalanya..inshaAllah

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

alhamudlilah....moga baby membesar dalam perut mama dia sampai tarikh sepatutnya di kluar...
jue doakna yang terbaik buat mama mika...
dah berapa bulan nie....dah masuk 7 bln ke..

pizet said...

tahniah...moga panjang umur janin tu sampai melahirkan

Fara said...

moga kali nie biar la sehingga melahirkan..insyallah..tahniah..

KhaiRin : anies said...

TAHNIAH TAHNIAH TAHNIAH!
jaga kesihatan lek lok!

SSulieana said...

tahniah eda...su dah agak dah...bila due date?hehehe....jaga diri k!

DuNia KeBaHaGiaaNKu....... said...

tahniah eda.....wahhhhhhh bonda dah check tp negatif.........kena p follow lain ler dkt klinik....apapun tahniah

MRS. K said...

take care dear

ch@ said...

tehehehe... kita nak teka leh? hahahaaa... akhirnya annouce juga. fuhhhh!!! lega juga kita yg menyimpan rahsia ni. wiii... TAHNIAH jugaklah.

bonda dadif aka akish said...

7 atau 8 bulan....

hehehehhe....=)

Mrs.Ira said...

Due eida bulan 10 kn??? betul tak ;p

aMiYs said...

congrats ida... mika ada kwn pasni... jaga diri baik2 k... :)

AdaM Hawa said...

tahniah mummy mika..

eima said...

@ch@

dah nama pun kembar harus la tau kan

Nad @ MamaZN said...

alhamdulillah...syukur!
kak eda! saya gembira sangat utk akak!
igt lagi aritu kite sama preknen n keguguran kan?
tp rezki saya dpt nayli dulu
insya-Allah, saya sentiasa doakan akak semoga kandungan ni sehat
akak jaga diri bebaik k!

rasa2nya dah 4bulan

p/s:akak org pertama saya jumpa yg simpan rahsia/berita baik ni cukup lama! :) boasanya arini wat check-up arini jugak announce =)

Noorizal Ramly said...

Alhamdulillah.

Yang pasti lebih sebulan. Hehe. Pokchik tak reti le meneka. Pokchik doakan semoga selamat semuanya.

AzuraFazil DIN said...

TAHNIAH ...

emm rs2 cm dh 6bln lebey ye..
jaga kandgan ye..

rs cm mika kecik lg.. tp dh rzeki trima seada nye..

Ibu Lala said...

Dah agak dah masa eida pegi cek up kat pusrawi tu

yatie chomeyl said...

Nasib baik I dh tahu awal2 hehe. Semoga sihat2 saja

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah