Monday, July 30, 2012

Hadiah untuk ABANG!

Tak adil plak kalau beli barang adik..
takde barang abang mika kan...
Mama sedang berusaha membiasakan diri menukar panggilan "adik" pada abang pada mika..
salah mama gak.. now mika dah biasakan diri dia nama "adik"
Takpela masih sempat lagi nak ubah pun


Parenthood expo ni mmg agak berbaloi..
ternampak beg cars ni...
dah penah search kat tenet harga dlm RM 50 juga kan..
sebelum ni tak beli lagi sebab beg mickey dia masih elok..
Tapi alang-alang dah nampak murah belikan tuk dia...


kemain belek beg baru...
 

Bukan suka apa... suka kat tayar tu haaa.. asikla bukak tutup zip.....

Beg ni dia letak harga RM38.. di sebabkan aku beli baju baby aku tawar RM30... sekali tah camana cina tu kata OK.. wahhh berbunga la hati,.... yang bestnya dia offer ada 2 saiz... i kecik 1 besar.. pada harga yang sama.... tapi aku amik saiz kecik kang tak padan lak ngan mika... Orang kenit bawak beg beso... wa caya sama lu la taukey.. hihi

 hubby kata awak beli apa.. barang mahal-mahal sy tengok...
awak tak tau ke bini awak pandai tawar menawar.. kuikuikuiiii

Apalagi la dia belek.... suka betul... mama pun happy tengok dia happy...


Sayu hati bila dia cakap " macih mama............" speechless  anak sekecil itu tau menghargai pemberian dari mama....


6 bebelan kawanku:

eima said...

wahhh abg mika dpt beg baru cun plak tu

Nad @ MamaZN said...

sama beg cam abang zack la..! ;)
seronok abang mika =p

Ardini Humaira said...

comelnye beg dia :D

Adylia Qarissa said...

wah dapat mainan :)

ch@ said...

ala comel. auni pun suka wish "macih umi" setiap kali dpt apa yg mak dia bg. bestkan.

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

cantik la beg cars abg mika..
kalau zaquan nmpk ni msti dia nak jugak..hehe..

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah