Friday, July 27, 2012

Kuih lagi....

 Kan dah kata.. preggy kali ni rajin buat kuih..
yang mana nak makan semua aku google resepi tak pun tanya mak.. hahah
gigih tu
walaupun kul 10 mlm gagahkan diri gak buat...
pelik gak tengok diri sendiri....
Adakah yg akan lahir gegirl????
ahhaha hanya Allah yg maha mengetahui.. 
kalau betul syukur alhamdulillah...
buat masa ni tak pasti pun lagi...

 meh layan kuih kaswi aku.. huhu

 Dah siap... resepi google la ye.. aku pun belasah je ikut resepi cik tenet.... yang penting menjadi.. hihi












 Nampak tak ada jari comel nak  cuit kuih.. hihi mika mmg suka mkn kuih2 mcm ni...





 Jari comel cuit kelapa... makan kelapa la plak... huhu



tu dia... muka dah momot makan kuih...

panas2 mmg nyum nyum.....

5 bebelan kawanku:

Saya Disini said...

sedpnye

MRS. K said...

pandainye buat kueh.. kita pandai beli jer.. huhuh

Ardini Humaira said...

dni lak sejak pregnant.. mood masak malas lemau huhu

Aleyn said...

Wah...menjadi yer kaswi u...mesti sedap kan...

Nad @ MamaZN said...

kak, kasik la resipi cam buat puding karamel smlm..
saya buat aritu tak jadi..kengkunun nak kasi abah saya makan, sbb tu feveret kueh die..skali tak jadik, sedey jek..saya buat, die tak lekat, die jadik cair gak, huhu!

saya rase baby girl ni..
hehhe..
cam saya dulu jek..
suke masak2 time preknen =p

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah