Wednesday, July 25, 2012

Nak Ayemmmmmmmmm!!

 Budak tak poce....

Bangun pagi dia cakap 
" mamaaaa nak ayemmmmmmmmmm"

yang mamanya tak faham..
nak apa agaknya budak ni
sebab dia tak penah pun mintak benda tu...

dia pegi tunjuk kat peti ais...
ayemmm la ma....

baru ku faham.. " ayemmm is Aiskrim..."
hahah lambat pick up la mama ko mika... hahah
bukan apa sebab dia tak penah sebut pun aiskrim ni..


Sib baik ada stock dalam peti ais...
sebab mama yg suka makan aiskrim..
memang selalu beli ngan kon sekali..
mama cuma takde loceng kling...kling.. kling je nak jual aiskrim kat mika.. hihi



 makan ayemmm sambil tengok tv...



 Tangan tak lepas buah hati dia tu....



 Lambat la dia ni makan.. aiskrim makin cair... dia ralit tengok tv...


Bila mama cakap.. makan cepat nanti tumpah.. barula dia nak ngap aiskrim tu.. mama bukan apa.. malas nak mengelap kang melekit sana sini.. mika lambat mama yang tolong makan kang... hahahahah mama posa la......



dah banyak words dia boleh cakap dah... kalau tak manja2 pelat dia la... kadang2 kuar perkataan yang tak di jangka.. hahah

3 bebelan kawanku:

lelamaisara said...

ooo..tak pose ea danish..

boleh la lawan Alesya membebel nanti huuuu

Alesya kalau merajuk akan cakap "tak nak kawan cha sakit hati"...hehehe..kelakar jerk...

AzuraFazil DIN said...

mika pelat ye...
rajin2 suh huby cium mulut dia time kecik2 ni .. petua .

huby suke wat gitu masa akil kecik , akil dr kecik x pelat dan sgt petah ..

budk x pose ye... dap je ngap eskrem

Ardini Humaira said...

ayeeemmmm umah dni ada setupperware beli 2hari b4 pose akhirnya tersadai tak makan ehehe

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah