Tuesday, July 24, 2012

Dodol oh dodol...


Pagi-pagi dah de opismate promote dodol melaka.. ini adalah sample.. balik kang buka posa leh rasa..

Bau toksah kata la... harum semerbak....
aku order sekilo... sebab dodol ni best.. lembik2
aku suka dodol lembik2 yang boleh ditarik2 nak makan.. hihihi

ni la kuih raya pertama aku order..

yang lain-lain nanti nak beli kat kampung.. lagipun
biskut-biskut mak aku buatkan... mak aku rajin lg buat biskut..
Selalunya mak buat biskut kacang, suji, sarang semutm semperit, maruku, kuih lapis.. mmm macam-macam lagi la... mak buat  mesti anak-anak dpt sorang sebalang...
Biskut mak buat lg sodap....

Anak dia? ahahhaaa
takpela 2-3 tahun lagi baru i ke dapur buat biskut2 pulak kot.. kuikuikuiiiii


Korang banyak ke order kuih raya tahun ni????

7 bebelan kawanku:

Ardini Humaira said...

lama betul tak makan dodol. best kan dodol :D

Ibu Lala said...

rajin mak ieda buatkan kuih raya ek. mak saya suke mengemas je. ada jugak niat nak buat biskut ry thn ni. antara rajin dengan tak je.

nampak sedap je dodol tu. nak oder jugak...

Ibu Lala said...

rajin mak ida buat biskut. ada jugak niat nk buat biskut. antara rajin dgn tak je.

nmpk sedap je dodol tu. kalau nak oder jugak cane ek..

AzuraFazil DIN said...

alamak , dodoi ke .. sodap nyeee

cicikwani said...

biskut samperit mak ida buat memang terbaekkkkkkkk.....

Nur-nba said...

Cadangnya nak buat biskut raya sendiri.. Harap2 jadilah..

Teringat bonda yang sukakan dodol..

Noorizal Ramly said...

Assalammualaikum,

Wah makan dodol. Rupanya itu polis ada singgah di sana yer. Sini pun dah kena inspection dengan incik dodol itu. Hehe. Tak bawa balik dan lupa nak makan pulak. Sigh..

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah