Friday, August 3, 2012

Anak & Papa...

Ramai yang dah ready persiapan raya awal kan
Bagi aku tahun ni semuanya last minit..
tema apa color apa semuanya kabur...
ahhaha takde mood raya pasal i buyung kot...
nak melaram sgt adalah terhad...
nak buat baju banyak-banyak juga adalah rugi nanti nak kena alter2 bagai

Tapi alhamdulillah la semalam hubby terbukak hati nak bawa g shopping
malam td lepas berbuka dia nak ke hardware laalu di offernya ke Jalan TAR
Cari baju melayu dia dan mika... huhuhu
Semua shopping tu barang lelaki je semalam...
tuk hubby, mika, ayah mertua n abah...
Tuk mak n mak mertua aku dah beli awal..
baju akau dah ada
tudung je tak beli lagi... yang tu takpe senang je kot...
semala fokus barang lelaki je..
sebab aku tak larat nak memilih2... penat... rambang mata.
lagi pulak bawak si kenit keadaan agak mencabar
baru nak memilih dia dah merayap.. huiiiiiih sabau je la


Balik rumah ni yang aku rasa paling cute....

Kasut anak & papa.... sweet walaupun warna tak sedondon... hubby tak suka hitam... saiz mika lak ada warna hitam... hmm takpe kat kaki je pun.. yang penting baju adalah sedondon.. hihi


Baju melayu hubby = done
Kain samping + done
Baju melayu mika =done
Kain samping = Lum jumpa warna matching
songkok mika = blom.. kepala makin besor tahun lepas punya dah tak muat
capal= done
jeans mika = done
baju t shirt anak n papa = belum lagi..
Mama= takpe .. mama boleh cari sendiri.. agak2 malas online sajorkkk hihihi

huh ada seminggu depan je lagi nak merayap cari baju2 t shirt pun.. hmmm insya allah sempat kot...
kusyen cadar semua pun dah siap cuci... ujung minggu ni buka langsir n pasang terus langsir raya... hihi nanti senang nak balik raya dah siap dah umah.. hihi.. buat sikit2 yang mana larat.. tak larat hubby i la kena kerah.. kuikuikiii sib baik hubby i rajin kan.. semalam dia sudah mop lantai n vakum... tq lalink!



6 bebelan kawanku:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Alhamdllh,ada yg dah settle ya..k.atie lak,anak llaki yg lom lg :D

Mrs.Ira said...

wah dh byk persiapan tuk raya nnti..ira baru je beli baju melayu..baju kurung yg ready made..byk benda lagi yg belum prepare..

eima said...

hmmm tu la prasaan aku last year .. tak nak beli pepe sbb ngandung .. perut kan besar pastu for sure dah tak leh pakai bila dah tak ngandung

Ibu Lala said...

kiut jer capal yg kecik tu. anak2 i belum beli kasut lagi. baju sume dh settle. untung la dapat hubby yang rajin tolong. cerah masa depan...

Gieyana said...

Bestnyer dh start shopping..sy cuma tinggal nk beli kasut n gaun utk anak..:-)

Besok br start marathon kat Mall..:-)

Salmi Khairil said...

salam saya follow sini, tahnia menang teka artis dr mamaZN

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah