Friday, August 31, 2012

Salam Merdeka!!


 Salam 
Selamat Merdeka Malaysia yang ke 55
Semoga Malaysia akan terus aman dan sejahtera

 Teringat  kenangan Merdeka tahun 2005
Masa ni single lagi belum kawin tau... tapi dah bertunang rasanya
Aku antara orang terpilih yang kena  ikut perbarisan dan persembahan 
sebulan sebelum tu  dah kena buat latihan setiap minggu
masa tu enjoy....happy je join
yang bestnya sekali g latihan dibayar RM10 
latihan plak lebih  dari 10x seingat aku
dapat gakla  duit poket


 dapat baju 1  suite free...


 Letih gak nak menghafal step... bukan  senang bila ramai2 ni... tapi aku tabik pada coach yang ajar kami masa tu dari Istana Budaya...




yang mana 1  aku...hihi cer cari????


kenangan lama.. indah bila ingat balik... member opisku POKCIK RIZAL pun join skali...hihi bestkan!!!

7 bebelan kawanku:

MrS. F!zA said...

mak aihhh kuningnyaaaa...

selamat hari merdeka!

eima said...

Au pun penah join dulu tahun 2006 kot. ...kawat wakil kementerian aku

Nur-nba said...

Pergh kuningnya. Banyak juga duit upah untuk persembahan tu..

Eeda yang kiri sekali (tengah mencangkung) pic last sekali.. betul tak?

teratai said...

kuning sior...merdeka!

LYAfrina said...

salam kemerdekaan..

xpernah terlibat utk acara camni.. tp mesti seronokkan.. yela..bkn sng nk hafal step ni sume kan

Noorizal Ramly said...

Assalammualaikum wbt.

Ho Ho Ho. Of course pokchik ingat, gara-gara mama mika salah step, semua kena start balik kan masa kat IB dulu tu?

Ngeheee

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

besh jgk sbnrnya kan bila dpt joint event camni..

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah