Tuesday, September 4, 2012

Ke mana hilangnya????

Mana mood raya ni???
mana gambo raya ni?
mana???
mana??


Tahun ni tak tau la kenapa.. semuanya mood ke laut..
kat kampung ok lagi la beraya..
Sampai KL...??? ilekkk
Hubby tak nak sgt beraya.. 
huwaaa cedih je..
Aku sendiri pun takde brape nak ada mood
seronok tgk org upload gambo raya..
aku adala sikit2 je.. 

nanti la mood tu balik aku post la pic kat sini..
 
Tahun ni banyak makan ketupat palas ngan lemang je.. sebab raya kat kampung hubby... kalau ketupat nasi makan raya kat johor la.. tapi tahun ni raya ke 3 baru ada kat johor mana nak rasa dah.. huhu

Takpela tahun depan kita raya Johor dulu balas dendam ketupat nasi maktok.. hihihi


* masuk opis keje menimbun... tenggelam mood raya.. ouhhh tak sabar cuti 3 bulan.. i nak rest otak dan badan.. huhuhu


9 bebelan kawanku:

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

kita pun banyak kelaut...
kita pun tak sabar nak cuti 3 bulan..nak rehat sepenuhnya

eima said...

rindu ketupat palas .....hmmmmm

nUR_rOsALiNdA said...

Kita ni lagi la..
Raya dah la kat KL..Mmg tiap² thn kelaut sbb x tau nak kemana..Org sumer balik Kg kan

Amiizaa2001 said...

selamat hari raya ieda.....:):)semoga sihat selalu:) kiss utk bdk tomei handsome tu yer:)

Salina@IbuAqil said...

Owhhhhh ketupat palas..
Terliur!!!! ;D

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

biasalah tu kalau mood dh kelaut mmg susah nak dptkan mood semula..lebih2 tgh berbdn dua ni kan..mmg pk nk rest jerk..

mamalieyna said...

alahai..layan ketupat pun oklah tu, kira mood raya jugak tu..hehe~

Nens Collection said...

KETUPAT YG PALING SY SUKA PALAS..HEHE

ch@ said...

tak puas raya tak dpt mkn ketupat nasi kan kak? rasanya tetap tak sama dgn nasi impit bila tekak dh biasa dgn ketupat nasi. harap Raya Haji nnt, dptla mkn ketupat nasi.

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah