Thursday, August 16, 2012

Turn Mana????

Huhuuu ramai dah cuti...
i masih kat opis... dan esok juga
esok half day kot
sunyinya opis takde orang..........
bosannn.. hati dah menjerit2 nak balik
baju ke apa aku tak kemas lagi...



Korang raya mana dulu tahun ni??
hihihih rasanya kes aku camni kot... sorang utara sorang selatan

Tahun ni turn raya umah mertua kat perak..
maybe raya ke2 atau 3 baru gerak balik johor...
bila turn umah mertua mulala rasa sedih nanti bila pagi raya teringat kat mak... huhuhu
tahun ni dah tahun ke 6 dah raya gilir-gilir..
dah lali.. tp tetap sedih... huhu anak omak.....



takpela mana-mana pun kan.. janji bahagia.. jangan gaduh-gaduh.. raya kena enjoy!!!... hihih



yang memulakan perjalanan balik kampung tu hati-hati di jalan raya ya... Drive carefully!!!
kami maybe ptg atau malam esok baru bertolak balik....



8 bebelan kawanku:

♥ Elin ♥ said...

mana pun sama....sebab elin sama negeri :)

stgh jam jer pun..tp dekat sekali pun rasa nak raya rumah sendiri dulu..

eima said...

aku tak kisah raya mana2 pun ... dah 4tahun lebih kawen mmg raya balik belah enpanjang.... ai like

Ibu Lala said...

selamat hari raya ieda. selamat balik kpg. semoga sampai ke destinasi dengan selamat.

teratai said...

Betul tu, yg penting gembira di hari raya... take care k...:)

azura samsuddin said...

zura pun still keje lg rini, ermmm samalh tahun ni gak turn husband so ke KB dulu pg raya ketiga baru blk Bidor, setiap tahun gilir2 baru puas hati, mmg pun mana2 pun x kisah tapi ttp best ngan keluarga sendiri :)

selamat hari raya eda :)

Aleyn said...

Tahun ni kita beraya rumah Mertua....kami gilir2 tiap tahun..alhamdulillah...dua2 belah pun ok

AzuraFazil DIN said...

still keje lg tody ...

sok balik ganu .. heheh mmg tiap2 thn balik ganu dlu , 2 3 hari nk balik kl baru pi belah huby ..

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

Eija thn ni beraya rumah mertua, kami w/pun dekat tetap amalkan sistem giliran..

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah