Friday, August 10, 2012

Udang & Telur ikan..

 Alhamdulillah rezki semalam..
Dalam pada pening nak pikir masak apa...
My BFF  NOR bagi Udang n telur ikan ni kat aku
Bagai orang ngantuk di sorongkan bantal...
Tq so much lalink


Banyak dia bagi.. aduhaiii... tq sgt nor...





 Udang beso2.... mulanya nak buat sambal udang.. skali hubby kata buat goreng kunyit pun sodap...

Telur ikan mayong yang susah nak dapat...
Haritu balik kampung pun mak beli ikannya baru dapat telur..
Tapi yang ni nor kata boleh beli telur saje
so aku buat asam pedas telur ikan semalam... 
Nor memahami fav BFFnya... hihi sayang ko...


Pic dah masak nan ado... siap-siap masak je semalam azan pun berkumandang.. so ngap terus la.. hihi... weeeeada 9 hari lagi kita nak berpuasa.. alhamdulillah puasaku masih penuh hingga takat hari ni.. Terima kasih ya Allah berikan aku kekuatan.... semoga dapat bertahan hingga akhir Ramadhan... :)



5 bebelan kawanku:

noor said...

weeee... welcome2
kena menuntut nih resepi asam pedas jhr hikhikhik
sonoknyakan dh 2 thn dpt pose penuh

Ibu Lala said...

udang apa tu ek. telor ikan tu sedap. tapi ai suka yang panjang panjang tu.

eima said...

aku tak penah lagi mkn telur ikan sedap ke ..... udang tu nampak centek la

Cik Puan*PIE said...

aduhaiiii...peberet sy telur ikan mayong tu kak ida...kalahkan org pknen dok tliur2 je hah...biasanye kena beli ikan bru dpt telur nye..

Zura said...

takut plak tgk udang tue,.mcm lipan...dah lama xmakan telur ikan...suke kalau buat sambal...

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah