Wednesday, September 19, 2012

Krabi!



Cuti Hari Malaysia kami tak kemana-mana
Yang holidaynya hanya Mr. Hubby
dia konvoi Ke Krabi dengan geng motor
huh tension je.. nak taknak bagi takpela sesekali
sib baik mak datang sini leh teman tuk 3 hari
tak la sunyi..


 Sib baik dia g ngan motor.. kalau tak kami nak je follow...
huwaaa mama ngan mika nak holiday juga,............ mana aci camni..
Nak tuntut gak nanti



   
cenderahati tuk kami 3 beranak.. papa.. mama n mika.. huhu
Orang lelaki yang pegi mana de shopping sangat.. mujur ada gak yang dia beli hihi
1 lagi dia beli FM.. tapi pic takde plak..

Krabi cantik kan.. bila la aku plak dapat ke sana...

4 bebelan kawanku:

Zura said...

untung jugak dia belikan t-shirt...tnda ingatan kat famili...

eima said...

ok la bj sedondon tp utk baby tak de ke ....

Nens Collection said...

wahh..naseb dpt ole2 krabi..kalo balik tangan kosong...mau perut pon kosong..mogok x masak..kekeke

Nad @ MamaZN said...

rajin suami akak join motor2 ni, hehe
dan naseb baek ada buah tangan :)

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah