Wednesday, September 26, 2012

Mendobi Baju baby... weeee

 Rasa Macam mimpi
Now dah 33 weeks pregnancy my 2nd baby
Kejap je lagi..
yang 1st dulu rasa macam lama menghitung hari
Yang ni rasa macam dah nak dekat baru perasan kot..
ingatkan lambat lagi... hahah berangan je...


mak dah pesan suh prepare barang-barang baby 
Sebab dah masuk 8 bulan kan
Aku leh buat lewa je....
Preparation adala sikit-sikit
sebab barang-barang abang mika masih ada yang boleh diguna
 So tu yg tak terasa nak beli baru semua kan
Tapi kena gak beli baru sket2 apa yang patut sian baby baru mama...


Baju beli sikit-sikit bila ada sale2
masa g babyfair midvalley pun aku gi gak.. 
Beli balik umah masuk dalam 1 tong tuk baby

Weekend aritu bongkar semua yang dah beli...
mak aih tak sedar rupanya banyak dah..
sebakul baju baby baru.. khikhikhi
tu dalam pada tak perasan...
kalau perasan mau 2 bakul... ahahh takdela




 dalam karung tu mitten n booties... senang supaya tak bercampur nak masuk mesin.. dalam bakul baju-baju baby.... basuh semua senang sekali gus nak lipat masuk beg tuk bawa balik kampung




stokin yang kiut! pastinya Love mommy kan sayang.. hihi  dady xyah jeles.. hihi


preparation lain sedang di update mengikut senarai list.. arghhhh rasa mcm tak cukup masa lak..
lebih kurang sebulan je lg... tu pun kalau takde turun tanda apa-apa.. mika dulu 35weeks dah kena tahan wad sampai la bersalin..... harap2 yang ni janganla.. bagila mama bertahan duduk di rumah je... tak sanggup rasanya nak berkampung kat wad lama-lama... huihihih


*Uri sudah di bawah
sama kes macam abang mika
Semoga semuanya selamat hendaknya..

9 bebelan kawanku:

MRS. K said...

semoga semuanya selamat... take care

alyyani said...

semoga semua selamat sehingga melahirkan ye. take care. adik mika ni girl ke boy? :)

angahMia said...

semoga semua nya selamat n di permudahkan :)

eima said...

uri kat bawah ?? maknenye kali ni pun czer gak la...
harap2 semuanye mudah ok ...

SSulieana said...

Eda...rindunya nak tengok muka mak buyung ni...su doakan semoga semuanya selamat sampai baby baru keluar...

Qienah said...

aik, sma le..duk mendobi bju baby gak.hihi..nak dapat ank kedua dh ye..tahniah..semoga semua selamat..:)

Nad @ MamaZN said...

waaaa...!!
terujanya!
moga dipermudahkan kak.. :)

AdaM Hawa said...

sy yg follow ni pun rasa cam kejap je.. hehehe.. moga dipermudahkan segalanya.. mummy..

ch@ said...

insyaALLAH, pastu kita pula menyusul. nebes.

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah