Thursday, October 25, 2012

Alhamdulillah... dah boleh balik rumah!


 Kerana segugus anak kunci ini...
Kami rasa  macam tuhan tarik nikmat untuk sementara...
Ya allah besarnya kuasamu....



Alhamdulillah dah dapat balik semua kunci ni
pagi tadi call maintainance
dia  call org servis lif
Ingatkan dalam kul 10 boleh dapat
Tapi pukul 12 baru dia datang
Kul 1 gak baru kami  balik  rumah

Terima kasih  sangat  kat jiran  dan juga merangkap kawan  kami
kebetulan suaminya pergi Haji
Bolehla temankan dia skali
susu pampers semua pinjam anak dia punya dulu
termasukla baju aku laki bini
Kalaula dia takde mau kami tidur kat surau malam tadi
yerla nak kemana pun kunci kereta pun takde...


Kat sini ada kunci kereta, grill umah, kunci umah dan pintu ofis aku skali..
semua yang penting...memang sadis kalau tak dapat semula
nak buka semua tu macamana?





 Remote kereta  ni ada 2..yang ni pecah akibat jatuh semalam.... ada yang 1 lg yg lama
Nak baru mahal tak ek kalau kereta NIssan ni... nantila  tanya kedai...


apa yang pasti kami suami isteri dah fobia
Kalu masuk LIF, semua barang harus masuk dalam  poket atau bag siap-siap
nak nak benda benda kecik macam ni yang boleh bolos....
satu lagi... sorang satu kena pegang kunci umah..
aku  takde ko ada.. so lebih selamat....



apapun  ini semua kenangan seumur hidup
Hari raya korban tahun ini...huhuhuuuu

4 bebelan kawanku:

Nad @ MamaZN said...

Terpaksa berkorban tido umh jiran =)

Ibu Lala said...

Alhamdulillah. kalau tak cam mana lah tu..len kali hati hati ye. moga benda benda cam ni x terjadi lagik.

JaSSNaNi said...

assalamualaikum..
mmg kalau ilang kunci ni.. susah hati.. lagi2 tak boleh wat apa2.. kunci kete tak de.. lagi2 kunci rumah.. adoiiii.. lepas ni kena beringat ye..

Myra Jay said...

Peringatan untuk MJ gak, moga tak terjadi kat diri..huhuuu, mau tak fobia...

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah