Thursday, October 11, 2012

At Labour room now.....



Alkisahnya petang ni aku kena buat CTG...
tak pepasal dah kena kurung kat labour room ni
jangan risau aku belum nak bersalin lg..

kisahnya start pagi tadi la...
aku buang air besar ada darah
pregnant biasanya org akan kena sembelit kan...

Pagi td sempat meeting
watsapp hubby... masa lunch baru dia datang amik bawa g check kat Pusrawi...

bila doc check perut mengeras
tu yang dia suh buat CTG
so far baby aktif n no contraction
huhuu selamat janganla kena tahan wad lagi

tak sanggp aku nak kena peruk kat sini lama lama mcm kisah mika dulu


11 bebelan kawanku:

adianiez AIDA said...

Gud luck ye :-)

Gieyana said...

Igt dh nk bsalin td...moga semuanya ok yer Ieda..:-)

Aju Mohit said...

tingat wad yang sama masa bersalin adam dulu...

Nad @ MamaZN said...

Harap kak eda tak apa2...

mamalieyna said...

uii ingt nak bersalin dah..suspen..suspen..hehe~
apapun tcare. n hope semua berjln lancar~

Ibu Lala said...

bila duenye. teringat gak time nak bersalinkan amsyar dulu. suke LR Pusrawi ni sbb selesa.

Ibu Lala said...

bila duenye. teringat gak time nak bersalinkan amsyar dulu. suke LR Pusrawi ni sbb selesa.

eima said...

tekejut ingat kan dah nk bersalin...hmmm harap2 takde yg teruk2 la.... semoga mudah segalanye

azura samsuddin said...

take care ida!!

ch@ said...

kita pun kalo perut mengeras kaw2 kekadang bleeding. lg2 bila ada tekanan. tapi bila dlm ms 2jam dh ok so means blm nk brsalin lg la. apapun jg diri baik2 ye kak. kita doakn smuanya slmt.

Karisma Izzah said...

fuh...saspen je...semoga selamat melahirkan...

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah