Friday, October 12, 2012

Hasil CTG

 Hasil CTG semalam
Doc kata dah ada sedikit contraction
kebetulan baby tersangat aktif petang semalam
nasib baik tak kena tahan wad lagi...
Doc siap seluk cek bukaan
Tapi sedia maklu manade bukaan pun
baby aku kan melintang....
Ahhhh tak sukanya bab  kena s...k tu...

 Graf CTG semalam.. nurse kata baby aktif




Merasa  la semalam kena sorong naik labour room
walhal cakap kat nurse saya boleh jalan...
hahah sebenarnya kesian kat nurse tolak aku  yang berat ni


Harini kena  check up lagi... maybe kena  buat CTG lagi
janganla kena tahan wad lagi sebelum waktunya
due sebenar 10 nov
tap doc jangkakan 1 NOv
tapi kalau dah macam ni gayanya macam awal lagi je???


Huhuuuuu debarnyaaaaaaaaa....

6 bebelan kawanku:

SSulieana said...

tak sabarnya nak tengok adik mika ni...

nUR_rOsALiNdA said...

Semoga semuanya selamat ek..AMIN!!~

eMMe said...

Salam Eda okey ke?
hope semuanya berjalan dengan lancar...

Nur-nba said...

Baby tak sabar nak tengok ibunya... Moga Eeda selamat melahirkan.. jaga diri baik2 ye..

P/s : Ngeri dengar kena seluk tu...

ch@ said...

hahaa. ms kita kena tolak hr tu pun rasa kesian kt nurse. walhal mmg kerja dorg pun. hopefully everything ok kak. kita terserupa pula kali ni.

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

mmg x suka kalau bab kena Seluk tu..huk2..
10 Nov/1 Nov x lama jerk lg tu..x sampai sebulan pun lg..Moga segalanya dipermudahkan..

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah