Tuesday, October 9, 2012

Kembali ke rutin Asal

Setelah 5 hari CUTI...
Dari khamis lepas.. aku check up
Kaki sudah membengkak menggila
Nanti ada masa aku upload kaki aku yg besar mcm juara
Yang paling teruk rekod terkini pregnancy
Doc kata kaki aku byk air
Entahla spesies aku pregnant memamng mcm ni
Yang kali ni ok lagi baru nak bengkak
Masa pregnant mika dulu lg teruk..
4-5 bulan dah start bengkak

so khamis jumaat doc bg MC
Isnin semalam pun aku EL
sambung cuti
Tak sampai hati nak tinggal 2 buah hati yang demam

Pagi ni keje mcam biasa
Hubby start hantar ke opis... weuuuuuuuuuuuuu
sangat best.. selalunya drive sendiri
Kakiku kadang-kadang kebas 
Masa ni la amik can nak manja ... tak lama pun je kan..
 maybe 2 minggu je lagi keje

Tapi sebenarnya aku suka drive sendiri bebas kakiku nak  melangkah ke mana-mana
Tapi disebabkan kemudaratan kaki sendiri betterla hubby hantar.. 
ala kejap je pun.. lepas pantang nanti bebas semula.. hihi




Sarapan pagi td roti canai sebenornya..
Tapi diselangi kuih pulut inti ni sebagai penyeri...penyedap tekak.. hihih
Sedap gak... layannnnnnnnnnnnn

8 bebelan kawanku:

AyuArjuna BiGoshh said...

mmg ramai yg bengkak kaki time preggy ..moga sentiasa sihat ya

Zura said...

ingatkan nasi lemak...hahhaha

Nens Collection said...

menyelerakan..;)

ch@ said...

jaga diri ye mama buyong. smg smua dipermudahkn. iniii kalau blk sg buloh harus kena drive pi checkup sndiri. huuu... dh sarat bebenor tu.

Ibu Lala said...

hurmmm memang sedap la eida...buat ke???

teratai said...

Ohh kuih pulut berinti inilah yang kak buat time kelas ERT form 3 dulu!

mamalieyna said...

hee~ sedapnye nampak menu kt bwh tu..

tcare yee.. ^_^

eima said...

sedapnye pulut tu ....
nape ek kaki leh bengkak aku prasan org ngandung kaki bengkak ... tp aku tak ... misi ckp klu nk sampai due pun kaki dah bengkak ...harap2 semuanye ok ye

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah