Tuesday, October 9, 2012

Tido Terlampau!

 Gaya tido anak memang-macam-macam style...
Mika ni senang gak tido..
Style aku la tu...
Kalau naik keta tak kira la dekat je pun leh mimpi bagai...
Kemana tumpah kuah kalau tak ke baju atau nasi... hihihi


Meh tengok gaya dia.. masa ni dari rumah nak ke ampang point je pun
kalau ikutkan dalam 10 minit je kalau tak jam
Aku suh dia duduk dia tak nak
Nak berdiri gak
sejak takde PUTING
kadang-kadang JARI jadi mangsa...
Tapi tak selalu la..

Muka nak marah bila suruh duduk
dia tetap nak berdiri gak...


 Mata dah sedikit layu.... aku perhati je lagi...


 Wah semakin pejam la mata dia... jari dua tetap dalam mulut....



 Wah lelap betul dah ni.. tapi maintain berdiri......



 Amboii tangan 1 lagi siap betulkan jari tu.. maybe jari tu dah nak jatuh... hahahha lawak la ....




 Ok dah betulkan.... sambung sleep....





 Dah nak melentok gayanya...........





 Kaki tetap utuh berdiri.... heheheh budak notty.... akhirnya aku tarik dia baringkan.... dia tetap nak berdiri ... marah aku betulkan kedudukan dia...  hebat la sangat nak tido berdiri kan... tak penah di buat orang.....
anak...la anakkkkkkkkkkkkkkkk....


6 bebelan kawanku:

Ibu Lala said...

selalu buat aksi kelakar la mika nih...

Nens Collection said...

ekekeke..gambar gegar ni mest mama nyer menahan gelak sambil snap..hehe

comel jek..;)

nUR_rOsALiNdA said...

Tak jatuh pulak dia ek..
Kereta bergerak tak time ni?

eima said...

mika isap jari pulak ???
hmm makin susah la nk tinggal nanti puting boleh jugak sorok jari kena potong la ....

Zura said...

siap betulkan jari tue...

ch@ said...

hahaaa dh ikut pangai auni la ni tido sesuka ati. pening bila dua2 nk baring kt seat blakang.

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah