Tuesday, October 2, 2012

Kenangan RAYA 2012

 My MIKHAIL Raya 2012 - 3 tahun


Entry RAYA yang dah Basi
Dah nak masuk raya HAJI baru aku terhegeh nak update kan
hahahha bila angin malas melanda ni la jadinya...
Takpela janji aku tuliskan juga sebagai kenangan


Mood mak buyong raya memang tak syok sangat
Nak melawo juga adalah terhad.. hahahah


Tahun 2012 tahun beraya di kampung Hubby di PERAK
Tahun ni kami tema warna grey hitam
Kebetulan hubby nak baju melayu grey aku lak ada baju jubah hitam
senang juga.. ala-ala sedondon gak la... hahah
Sebenarnya malas nak pikir sangat
nak cari jubah saiz aku pun bukan senang
tu pun kena alter kaki baju bagi singkat sket .. akukan rendang... hihihi



Kenangan pagi raya kami 2012... masa ni pregnancy 6 bulan 1/2... pipi adalah chubby skali... hihihi




Si manja bucukku di pagi raya... puting sedondon juga ngan color baju
Mujur jumpa baju siap anak & bapak..
Ke hulu ke hilir dengan Tab..
Anak moden beraya.. tak bagi kang mula la membuat Onar.. hihihi



Kenangan pagi raya mama n mika depan umah lama Opah


Pagi raya je smart.. bila dah tengahari camni la jadinya... 
papa layan mata sebab kekenyangan .. semua rumah hidang ketupat..
Mika layan game bawah ketiak papa



Kat bawah ni antara candid raya kami beraya

 
Mika kemana-mana dengan tab di belakang tu.. hadoii la...

Raya kedua  dalam perjalanan ke taiping.. lupa snap full mak buyong pakai baju kurung pahang pesak gantung.. ada orang ingat aku mmg gemuk bukan pasal mengandung.. eh lama tak jumpa nape gemuk ni? ayarkkkk makcik sy pregnant 6 bulan la... ahha pakai baju kurung pesak gantung org tak tau aku pregnant orang kata aku GUMUK.. apakah???




Ni raya kedua di Taiping umah my SIL
Dihidangkan nasi dagang...



 Berselera mika makan.. duduk sendiri mcm org dewasa...


tak banyak sangat gambar raya kali ni..

Ni beraya di perak..  ada masa nanti update pic raya di Johor plak..


* basi pun basi la kan.. janji hadoooo hihi

5 bebelan kawanku:

Nens Collection said...

hensem mika neh..;)
masani mika ngn putingnyer lagik..hehe

Gieyana said...

bestnyer Eda..meriah...:-)

NM02 said...

comeinya umh kg tu... buat photoshoot kompem menarik!

Ibu Lala said...

same la. sy pun ry kat tepeng.

Masya said...

takpelah biar oranglain kata basi.. yg penting kenangan gambar setiap kali raya tak boleh dilupakan...

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah