Monday, October 15, 2012

Santai pagi

Morning kawan-kawan mama
today i'm  happy
when i wake up mama ada depan mata
pagi-pagi bangun minta roti
macam tokeey besar makan atas katil ya...


Doc dah start bagi Mama MC sampai mama bersalin
sejak kejadian mama buang air berdarah
Kaki mama bengkak
La ni mama selsema jangkit dr mika n papa...huhu
Mama kena rest sampai mama bersalin hujung bulan ni...


untie cha...TQ  doakan mama dpt rest sama mcm untie cha sampai due...doa mama n untie  cha makbul walaupun mama dpt jadi housewife sementara waktu...hihih alhamdulillah....

Sesape yang cari  mama just text sms... kalau call belum tentu mama angkat or dengar.. bila kat umah hp merata... lg pulak jentera berat nak lari cari fon tu adalah agak seksa...hihihi

8 bebelan kawanku:

ch@ said...

takdela yg kesunyian keseorangan di opis kan. hehee.

Saya Disini said...

amboi..mkn atas katil

Myra Jay said...

Moga cepat sembuh ye kak..

eima said...

selamat berehat ....

Ibu Lala said...

selamat beristirehat. akk dulu pun pernah mc 6 minngu awal dari due date. sib baik deliver 3 minggu awal. kalau tak mana nak cekau cuti sbb mc setahun dapat 26 hr jew.

Gieyana said...

syoknyer ieda dpt mc..moga everything go well k..

Boleh awak berkwn dgn mika..:-)

nUR_rOsALiNdA said...

Diorg mmg boss besar kita skang..kAN??!!~

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

Selamat jgk buat eida ye..:)

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah