Monday, October 15, 2012

Doakan dia....

Hari-hari borak ngan dia
Kehamilan dia kalini yang tak dijangka
hari2 aku mengadu itu ini
Tup tup dia pregnant sama waktu ngan aku beza kurang seminggu je dari aku

Yang anehnya 6 bulan pregnant baru dia tau
Ayat yang dia selalu sebut..
"kak..apasal la perut aku ni makin buncit..."
lawakla ko cha.... 
perut buncit sebab ada baby tapi dia sendiri x perasan


Walaupun preggy dia tetap cantik....

Tadi dia sms plak...

"kak ketuban ku dah pecah...on the way ke hospital"

aku lak yang debar... patutnya aku bersalin dulu...
Rupanya dia plak nampaknya...
huhhihi mmg unik baby ko cha....
Tau lambat dari akak... tapi dia  lak yang nak kuar dulu..


Apapun kami semua doakan semoga  cha selamat melahirkan...tak sabar nak tengok baby Arrizqi yangummi  dia gelarkan tu.... next aku lak punya turn..huhuhu debarrrrrrrrrrr....

8 bebelan kawanku:

Saya Disini said...

cntik

Nens Collection said...

hehe...dh 2 kes sy temu camni..x pasan die preggy..hehe

semoga sume selamat!
ngandung pon comel cam anak dara je badan..hehe

AdaM Hawa said...

moga semuanya selamat.. ARRIZQI.. sedap namanya..

Nad @ MamaZN said...

Tu la, terkejut dibuatnye..
Oo due akak pun tak lama lagi ye?
Miga sume selamat ye..utk akak n cha jgk

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

Itulah ada baca status Cha di Fb, x sangka dh nak bersalin dh..cepat dr due kan..

Eija doakan moga cha mudah bersalin dan segalanya berjalan dgn lancar..AMIN

mamalieyna said...

oooh ch@ dh pecah ketuban, haruslah dah tak lama tu.. hrp dimudahkan Amin...

hee~ mcm kwn eina, tp dia tau awal la, pregnant dh masuk 4 bulan, tp perut langsung tak nmpk,mmg mcm tak pregnantlah.. tgk jenis org kot kan..

teratai said...

Semoga si ibu n baby selamat....amin

Masya said...

alhamdulilah cha dah selamat melahirkan baby arrizqi .. alahai senangnya kamu nak bersalin...

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah