Tuesday, October 16, 2012

Welcome Baby Arrizqi...

 Welcome baby Arrizqi!!

Tu nama panggilan dr umi dia
Nama rasmi nanti umi dia update ya

Jangan ingat ni baby aku yer
i lum meletop lg...hihi

Ni baby Umi Cha
Alhamdulillah Allah permudahkan dia bersalin
Walaupun kandungannya 36weeks..



Baby tomei muka macam kakak auni
Lahir 2.3kg,
15-10-2012
Hospital Sultan Ismail JB

Rasa macam mimpi dia yang bersalin dulu dari aku
ikutkan due aku bersalin dulu..hihi
Takpela semuanya Allah dah rancang terbaik untuk dia
Kebetulan pula dia di JB di rumah mak  ayahnya
sementara hubbynya kursus..
Allah permudahkan segala urusan


To Auni & Adli selamat menjadi abang dan kakak
to umi n abi Tahniah atas kelahiran ke3 ini
Semoga semakin berbahagia hendaknya..
Meriah keluarga....

Anak-anak adalah Anugerah yang tiada Nilainya..







13 bebelan kawanku:

Masya said...

ya allah...
kuasa allah takde sape yang mampu menolak..
baru baca entry cha yg dapat tau mengandung beberapa bulan lalu... td singgah lagi baca lagi dah masuk 36 minggu katanya ... ni...
dah selamat besalin rupenya...
tahniah cha.. so sweetttt baby kamu...

Nens Collection said...

ololo..comel2!..
2.3kg..kecik jek..cam ammar lahir dulu..skang bulattt...hehe

tahniah mama cha!

Gieyana said...

alhamdulillah..x sangka cha dh besalin..ritu dia dlm dilema nk bsalin kat mn kan..comey sgt bb..:-)

eima said...

wahhh ch@ dah bersalin .. rasa cam baru lagi aku baca kisah adli .. rizqi pulak lahir ...seswai dgn namanye....

Imaan09 said...

itu le.. xsangka nak bersalin.. entry nye sibuk2 pilih hospital kt sini, alih2 kt johor..hehe.. tahniah cha..

AdaM Hawa said...

Syukur.. Alhamdulillah.. ala comel Arrizqi..

Salina@IbuAqil said...

Tahniah dik cha!!!
Selamat datang baby A..
Geram btoi nengoknya..
Sama muka abang & kakak.. ;D

Nad @ MamaZN said...

Alhamdulillah...pasni turn akak plk ;)

Aju Mohit said...

comel sangat, next ida plak ye ;)

Karisma Izzah said...

wah rekod lagi... me pun bersalin time kandungan 36 weeks 2 days, and baby 2.4kg pada 3/4/2011 kat HSI JB gak...haha...tapi kena tahan kat NICU pasal ade GBS dalam air ketuban...

Noorul0206 said...

jom singgah:
http://www.jentayubiru82.blogspot.com/2012/10/kolagen-yang-best-dan-murah.html

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

Alhamdullillah dipermudahkan,
mmg x sangka Cha dh selamat bersalin dh pun rasa mcm baru jerk dia updates yg dia mengandung..hehe

Tomeynye baby..mmg ada rupa Auni & Adli..

Tahniah ye Cha..happy 4 u..

lepas ni giliran Mika pulak nak dpt adik..

ch@ said...

Terima kasih semua kerana mendoakan saya. Syg kamu semua ;)

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah