Sunday, November 4, 2012

Dalam suka ada hiba.... :'(D


Dalam kegembiraan menyambut si kecil aku tak pernah sekali meminggirkan si abang... mungkin juga kejutan bagi dia menerima orang lain untuk berkongsi kasih sayang....

malam pertama aku di wad mika duduk di rumah dengan hubby n mak aku. hubby watsapp pic dia jam 3 pagi... rupanya mika tak boleh tido... dia asik bertanya "papa.... mana mama....? mana mama??...

berlang kali pertanyaan di aju pada hubby dan nenek...
termenung sepanjang malam kata hubby,
sayu betul hati aku tengok pic dia ni...
agaknya apala yang ada di kotak fikiran dia...
bila hubby tanya dia balik, dia jawab
" MAMA CAKIT, mama cakit pewut" katanya....

jam 4 pagi baru dia boleh lena...
hari pertama dan kedua dia blom boleh terima...
hari ketiga dia baru mula memahami...


hari ni adalah hari ke 4,
insyaallah da boleh balik.. leganya hati..
4hari 3 mlm mcm 4 tahun aku rasa....
huwaaaa x sabar nak balik...

new life with 2 little kids in d house!

9 bebelan kawanku:

ch@ said...

sementara je tu, lama2 nnt dia syg adik dia. mama dah boleh happy time tu. slmt beranak dua la ye ;)

Aju Mohit said...

alahai siannya mika, takpe hari ini mama bleh kuar waf dah bawak baby ;)

Nad @ MamaZN said...

Teringat zakwan dulu huhu

Ibu Lala said...

Alorrr kesian. X paham lagi tu. Mcm ank akk dulu. Kita pulak yg sedih teringat igt kat dia kann

eima said...

Tahniah...mika xleh dok spital ke

mamalieyna said...

huu~ faham..sebab sudah beranak dua..

selaamat berpantng~

AdaM Hawa said...

alahai.. sayunya baca.. mika.. nanti dah ok.. sayang baby girl kan mika..

Aleeya Atinza Saaid said...

ida..camne czer..skt tak?dgr kwn2 kata czer kurang skt kan..pepon slmt berpantang yea..

Zura said...

kena pandailah layan perasaan cemburu dia nti..

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah