Thursday, February 14, 2013

Adik dah sunat!

2.2.2013
Check-up bulanan adik deena 3 bln
Berat dah 5.6kg
Makin membulat... Alhamdulillah adik sihat. ..

Dan pada tarikh 2.2.2013 juga mama decide sunatkan adik... Tu pun maktok dah bising remindkan mama berkali-kali... Hihi

Masa lepas lahir doc ada tanya tp mama x nak sunatkan lg mcm kesian lak kecik sgt... So di usia 3 bln adik dah selamat sunat.. Takut mama lupa kang naya bila dah besar...

Adik nangis kejap je tu pun sebab tak suka nurse pegang kaki tangan dia.. Cucuk 3 bln pun adik x demam. Alhamdulillah... Moga adik deena terus sihat membesar... Cyg mucuk macam mama....

4 bebelan kawanku:

fazilzura said...

amni pun dh sunat masa 2bln lebey kt bidan

nangis psl trkejut phtu diam je.. x sakit la kut kan

eima said...

wahhh dah jd big girl dah die ... comey comey

ch@ said...

nmpk bam-bam, beza sikit ja ngn arrizqi. kekal bambam deena. sekata ja nnt.

Cik Ai said...

aku lum lagi sunatkan anak ida biasa aku wat umur 6 bulan .

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah