Tuesday, February 5, 2013

DC untuk dia....

My hubby's favourite
Beli dari kawan ofis
Pagi2 dah dapat
Masuk peti ais ofis
Jangan aku kupa bawa balik dah la


Untuk dia.... Untuk dia.... Hehhheh


Durian crepe...geram tengok gebu-gebu...

 Selalu dia asik tanya kat mana ada orang jual..
hehe bila dah g keje kat opis senang sket.. pasti ada je yg jual kan
order aje...

 

6 bebelan kawanku:

eima said...

saje je ckp enpanjang tak mo try ke die xmo aku pun tak mo la... hihi

sedap sgt ke wei

Jue a.k.a Ibu 2F said...

nampak sedap betul....

Ibu Lala said...

sedapnye. beli kat sape tu??? nak kirim boleh??

nUR_rOsALiNdA said...

SEdapnya..
Kita pon suka Durian Crepe

fazilzura said...

adehhh ... sodap nyeeee

Rose said...

mula2 pregnant dlu mmg teringin sgt mkn DC ni...nsib baik dh rase:)

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah