Wednesday, February 20, 2013

Rezki deena harini

Alhamdulillah
Deena masih fully ebm
Ni rezki deena yang hari hari mama bawa balik... Paling banyak pun 16oz sehari
Tupun kadang kadang merundum
Apapun syukur rezki susu dia tak pernah putus lagi...
Mama berdoa semoga deena dapat minum susu ebm ni lebih lama dari abg... Abang hanya mampu bertahan 6 bln sahaja.. Sebab abang tak pandai nak direct bf... Deena bila dirumah direct saje dari mama... Apapun stock deena masih cukup setakat ni

Lum berkesempatan lagi nak buat entry stock susu deena... Takla banyak macam orang lain.. Tp alhadulillah masih cukup untuk dia... Terima kasih allah beri peluang ni...

Today stock dari opis 16oz

4 bebelan kawanku:

Ibu Lala said...

Seronok tgk org byk susu. Akk bfeed anak2 sebulan je. Pastu dah x de susu. Bb pun x kenyang. Tpaksa gak bb fm.

fazilzura said...

ok ler tu ..

akil dlu xclusive dpt 6bln , phtu nyusu jgk la smp 9 bln.. then susu x de uhuhuh myb stress psl keje

now gigih nk xclusive bf amni tuk 6bln , then smbung lg...

Nad MamaZN said...

Waaa..!
Teruskan usaha kak! :)

ch@ said...

cayok-cayok...

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah