Monday, May 13, 2013

Mom & baby expo midvalley

 
Hari sabtu gigih nak g gak
Pagi tu hubby keje
So petang tu kira upah bawa kami jalan-jalan
Kalau ikutkan alu suka g pagi
Senang cari parking
Bila petang tau sajela
J nak cari parking dalam midvalley tu


Misinya nak cari baju anak dara nak g wedding cousin aku hujung bulan ni merangkap mama nak cuci mata... Hhhahaaaa


Kami tau situ memang sesak
Baby expo memang akan dapat sambutan
Aku suka g time ni
Barang barang banyak sale time jualan camni
Kita pun banyak pilihan

Hubby tak akan masuk kat baby expo tu
keadaan sesak dan panas, sian kat anak-anak
Biasanya aku round sorang2
Dia akan bawa anak2 kemana mana
Selalunya bawa stroller tp bila papa yang jaga tak macho katanya tolak stroller
Dia rela dukung si anak dara tu
Takpela dia nak jaga time mama shopping tu pun dah seribu rahmat... Tq papa....


tengokla keadaan anak daraku
dah macam MAFIA headbandnya bila papa yang jaga
hahah takpela.. adik redha je
papa ngan abang bawa adik g tempat game
suka la dua2.. 
 
 Hasil rembatan baju anak dara
ada lagi lupa snap
dapat apa yang di cari
leh adik melaram g wedding nanti

cik bam bam saya

 
botol tuk si bam bam juga
sales ok
2 ni tak sampai RM40
harus mak rembat
dah la finkkkkk.. hehehe

 
upah budak baik ni
sebelah tangan pun boleh mama...
kalau adik behaved mama shopping lg tuk adik yerr


meroyan tengok baju gegirl
sib baik kuat iman
tak beli keterlaluan... hahahha  

mood menaip sangat-sangat ke laut..
tahla kenape malas sangat + tak cukup masa
hope sgt keadaan kembali normal...

4 bebelan kawanku:

eima said...

aku pun mls ... tak penah pi sales cenggitu mls bersesak huhu midvalley pun dah 4-5 tahun tak pi kot

Orked said...

byknye mama shopping baju dier..besnyee..

Murah ekk botol tommie tue, kalu sya g mesti bli gak..

tapi g yg ri tu x bes, tu yang x g tue..ruginyaa..

PinKy MoMMa said...

pergi juga di hari pertama hikhikhik..seronok kan..rambang mataaa!
bestnyer baju gegirl smua homey homey hehehe..

entry iols disini ;)

http://www.pinkymomma.com/2013/05/expo-baby-mid-valley-may-2013-suasana.html

mama lieyna said...

Kite tak pg pun, cantik baju2 tuk bb girl kan.. murahnye botll susu tu, eina pun suka tommee tippee tu.. berbaloi..

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah