Tuesday, May 14, 2013

Gelagat berdua

Rasa ruginya mama tak banyak catat perkembangan adik disini
banyak rakam kan gambar tapi tak sempat menulis
adik dah lama pandai meniarap
meniarap tapi hanya mengundur

gelagat mereka berdua
bila abang main game atau tengok youtube kat hp papa
tengok tangan dia

 mula-mula ok.. tengok sama-sama
abang pun ok je


tak lama pastu tangan dia pegang hp tu..





sikit lagi hp tu jadi dia punya
mula la abang marah 
masa tu start nak gaduh
gelihati pun ada
si kecik dah pandai nak rampas
besar sket camanala.. takmau gaduh-gaduh ok...


mode : rindu danish n deena

4 bebelan kawanku:

JaSSNaNi said...

haha.. baby skrg ni mmg advance.. sama je ngan fiyya.. kalau kita pegang phone.. dia pun sama naik nak pegang.. bagi dia pegang time dia baring.. aleh2 phone jatuh kelepuk atas batang idung dia..

Jue a.k.a Ibu 2F said...

sama mcm farisyah ngan faez...

ch@ said...

Deena nnt sm ngn alisha and nayli suka buli abang. Buli2 syg gittu.

mama lieyna said...

Hehe..sikit lg, adik konker la... :-) abg kena mngalah...

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah