Wednesday, May 15, 2013

Perangai sape la ni!

1st time duduk kat seat makan ni
Saje bagi try..
Diusia 6 bulan tegap juga badan dia
Takde lak senget-senget nak jatuh


Rupanya dia syok duk kerusi tu
Sampai tertido-tido

Mata dia dah nak layu


Time ni mama tengah makan
Tengok2 dia dah lentok.

.
Ya ini adalah perangai mamanya
Boleh tido dimana mana je kalau dah ngantuk.. Hihiiii



Tapi....... Dah lentuk mcm tu tak boleh dialih
Mengamukla jawabnya... Hihi

3 bebelan kawanku:

Nad MamaZN said...

Sangat comel!!!

MrS. F!zA said...

Alahai senangnye tido..senang nkjga kalo anak xbyk ragam..anak sy susah la nktido..

fazilzura said...

alahaiii tiut nyeee lehaii ..

amni pun dh di duduk kan dlm kusi bby tu

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah