Thursday, October 10, 2013

Mabuk aj @aidijuma

Koleksi terkini Aidijumaku..
7 helai in 1 week aku kumpul
Hahah gila mabuk...

Aidijuma Garden, love lace, butterfly n floral.. haha nama pun dah hafal





Tapi bila matchkan dengan baju
2 helai ni nak let go
Sebab rasa takde match ngan baju n mukaku
Letak kat page group aidjuma sekejap je dah kena booked..
Alhamdulillah... x sia2
Beli kalau x kenan jual balik masih orang nak
New lagi sebab selai pun belum aku laramkan... hihi

Pakai Raya haji nampaknya... wink..winkkk

11 bebelan kawanku:

Masya said...

wahh banyaknya.. ni mmg mabuk btl ni .. sy satu koleksi pun takda lagi huhuhuhuhu

eima said...

ok la kan.. tak rugi sbb masih laku....

Linda Radzi said...

wow bestnyer... tak sempat nk kejar sale dia 6th aritu.. huhuhuu...

jom tukar2 link jom.. hihihiii

http://afrahana.blogspot.com/

mama lieyna said...

Waah dh byk tu..cuncun..
Eina ada koleksi kaler plain jer :-)
Selesa pakai..

ibuayu said...

akak pun teringin nak pakai adi juma..belum sempat beli..teringin nak kembali muda hehe

Sweetmama said...

wah byknye koleksi AJ, eija blom ada lg koleksi AJ..

D & G Kidz Boutique said...

Nk floral tu huuu

D & G Kidz Boutique said...

Nk floral huu

Dewi Kasturi said...

Sis...kalau nak jual prelove tudung aj...whatsup sy yer...0195157817. ? Trima kasih sis

qaseh marsha said...

assalam ..sis if nak letgo garden n floral emel sy ye...thx
whatsapp 0139445731

Azfa Aminudin said...

Assalamualaikum
Saya ade beberapa koleksi AJ BL New Item.
Kalau brmint bole wassap saya 0142611131

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah