Monday, October 7, 2013

Tudung Raya Aidijuma


Penangan aidijuma
Aku dah mula terjebak
Asik tgk fb datin juma
Teringin gak memiliki
Dan semalam ada sales untuk Raya Haji
Try nak beli online je
Ternyata hampa...
Yang berkenan kebanyakan sold out atau out of stock


Makanya semalam buat muka 10sen kat hubby
Nak g terjah kiosk aidijuma
Maka yang kiosk terhampir di maju juntion
Aku g pun dah kul 6
Byk stock dah tak brape ada
Tapi dapat gak idaman hati
Garden n butterfly

Jadilakan
Kumpul sikit2
Aku mencari floral pink ni tapi nyata licin la
Harga masa sales mmg best.. half price. .


Bukan nak puji
Bila dah rasa kain dia..
Bawal dia memang superb best.. lembut
Harga pun mampu milik.. idokla mahal sgt.. rm100 pun leh dpt 3 helai atau lebih...
Berbaloi baloi....
ni je dapat rembat semalam.. 
mula sikit-sikit2 dulu
tu pun rambang mata...
target yg mana nak dulu
yang lain2 nantila..
ikut hati semua nak beli.. hihi

 

Ini idaman hati.. nak cari gak sampai dapat..
comel kan datin juma... 
orang cantik pakai apapun cantik.. hihi  

Yang ni on the way... hehhe



sape nak jenguk koleksi mai tengok web datin sini  http://www.aidijuma.com/

8 bebelan kawanku:

mrs Fiza said...

mggu lepas pegi lg hampa kak.. tdung tggl yg tone2 je..yg corak ke bunga ke lgsg tkde.. :(

nea lopah said...

alamak...cantiknya. Kt ktn pun ada tapi sold out jugak.

eima said...

mmg cantek ....

adianiez AIDA said...

yg juma pakai tu sweet sgt :-)

sue junoh said...

yunk..x nak letgo ke garden dan butterfly oren tu? lau nk letgo sye nak sgt..x dpt merasa design tu..
bole sms @ wsp sye yer 0126141149

sue junoh said...

yunk..x nak letgo ke garden dan butterfly oren tu? lau nk letgo sye nak sgt..x dpt merasa design tu..
bole sms @ wsp sye yer 0126141149

sue junoh said...

yunk..x nak letgo ke garden dan butterfly oren tu? lau nk letgo sye nak sgt..x dpt merasa design tu..
bole sms @ wsp sye yer 0126141149

qistina said...

Sis, nak let go x floral belacan atau olive tu? Msg saya ye 0132128267

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah