Sunday, December 22, 2013

Suprise announcement!

Alhamdulillah syukur pada allah s.w.t
Atas limpah rezkinya..
Kami dikurniakan seorang lagi little mujahid ke dunia...

20.12.2013 -(jumaat -11.26 a.m)
Baby boy
2.89kg
Hospital pusrawi..
Kelahiran secara czer lagi

Kalau ikutkan duedare 6 jan 2014... tapi doc kata tak boleh ikut due... komplikasi buat kami....

Memang ramai yang terkejut.. tak taupun aku pregnant... memang saje  aku diamkan.. coz pregnancy kalini mmg suprise... 4 bulan @16 minggu baru aku dapat detect aku pregnant.. sbb breastfeedkan deena period x teratur.. tau2 ada baby di dalam... kat opis lak dah 6 bln baru bos perasan.. hihi alhamdulillah dah selamat semuanya... agak rapat deena dan adik... tp dah rezki kami terima dgn redha...

* nama lum final lg..

19 bebelan kawanku:

nanakimie said...

alhamdulillah..tahniah akak!sama due dengan kaklong nana,tengah tunggu masa jugak sebab doktor kata maybe xsempat 6jan..:)

Aju Mohit said...

tahniah dear!!! memang terkejut sebab tau2 ada entri deena dpt adik, tahniah eda!! selamat berpantang dear

mama lieyna said...

Ya Allah... diam diam ye kamu..
mmg surprise...!
apapun alhamdulillah, rezki dr Allah..
tahniah.. n take care..
syukur.. selamat semua..
macam cha jugak kamu ni, lambat perasan preggy ye..
happy for u~ ^_^

Sweetmama said...

Alhamdullillah rezeki..:)

Tahniah dan selamat berpantang.

ibuayu said...

salam tahniah..ni namanya diam2 berisi

Nad MamaZN said...

Terkejut sgt...! Apa2pun syukur alhamdulillah
semua selamat
Tahniah kak eda! Selamat berpantang :)

Alyyani Anuar said...

tahniah!!! alhamdulillah selamat semuanya. congrats sekali lagi. deena dah kakak. excited sebab mmg surprise sangat.

nadeera said...

congratzz :-)

yatie chomeyl said...

ya Allah..terkejut! x baik tau @eda, selalunya kit abeersalin lebih kurang..ni @eda xbgtau pon dh preggy siap bersalin dah pon huhuuhuh

congrates...dh jd kakak si deena

SSulieana said...

tahniah sekali ladi eda...Alhamdulillah Allah permudahkan semuanya kali ni...

Khai♥Rin : anies said...

TAHNIAH3! waaahhh deena belum abis bermanja adik pula da amik alih ye...

Zura Hasan said...

wahhhh!!!syiokknya...dan dan je deena dpt adik lg....hehhee...slmt berpantang lg ye....dok risau gak ni kalo tgh breasfeed nih leh peknen...

eima said...

wahhhh .... tahniah .. alhamdulillah ....

aku terkejut .. taksangka betui ... deena dah jd kakak.....no more baby demok ... hihi

cicikwani said...

tahniah ida... ni namanya rezeki allah nak bagi... tgk, nk dptkan mika sikit punya lama sabar... sama gak ngan deena... macam2 dugaan... kali ni, senang je... seronok tgk kwn2 ada baby nih... zaid ntah bila plak nak jadik abang... huhuuhu...

Cik Jue said...

serius terkejut sangat...
apa2 pun tahniah di atas kelahiran ini..
moga membesar menjadi anak yang soleh

Masya said...

alhamdulillah... mmg suprise...

Zie Fauzi said...

surprise sungguh.. padan la intai2...xde entry baru rupanya dalam berpantang.... tahniah yer.... selamat berpantang.. bila la nak ikut jejak tambah lagi sorg..teringin sangat nak bobi plak...

AMIIZAA said...

alhamdullilah, congrats:)

Ibu Lala said...

Alo lo lo comeynya. Geramm

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah