Monday, March 3, 2014

EBM & breastfeeding journey!

Bermula kembali journey bf...
Alhamdulillah rezki x putus untuk anakku zafriel danial... kakak dulu pun menyusu sampai 7 bln... bila ada adik dlm pewot mama.. terus stop.. sian kakak...takpela rezki allah bg ada bahagian masing-masing...


 hi Medela.. welcome back to my life journey..


Antara 3 anak.. adik paling pandai direct feed... kanan kiri dia sapu... kalau abang dulu mama kena pam je dia takmau direct...kakak pun ok.. but jodoh tak panjang nak minum susu mama ye kakak....
Masa dalam pantang memang x buat stok... duk kat kampung pikir payah nak bawa balik kl... abis pantang balik sini baru buat stok.. sib baik sempat.. adik pun x banyak lg minum dalam sehari.. so sempatla mama buat stok ala2 kais pagi makan pagi ni.. tapi so far alhamdulillah x pernah putus bekalan...

hasil nak bawa balik...
sampai umah bahagikan 3oz tiap botol...
dapatla 4, 5 botol 
alhamdullillah rezki adik... 

3 bebelan kawanku:

Aju Mohit said...

tahniah eda, alhamdulillah rezeki buat baby

Jue @ atanayuiman said...

alhamdulillah.. rezeki untuk baby.. :)

eima said...

sronok dgr .... nk tgk gambar adek...

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah