Monday, December 15, 2014

baby bam bam





 asslamualaikum....

nak bersihkan sawang..
blog mama dah berkurun tak update...
bz bila ber anak 3.. keje lg.. hahhaha
nak share pic budak bam bam...
tak lama lagi dia nak setahun dah...
 
 budak demok yang manja.. sangat berbeza dengan abang dan kakak.. asik nak berkepit je ngan mama...
abaikan dia pakai suar kakak.. ni papa punya keje,.. suar pink pun bantai sarung kat adik... adik pasrah je....






 pic raya haji...


Tembam kan saya.. sama macam yg dalam gambar kat baju saya...
9kg 11 bulan ++
takpe mama saya kuat dukung saya walaupun lenguh...
saya dah ada 5 batang gigi...
doakan saya cepat boleh berjalan.... daaaaaa

3 bebelan kawanku:

Tengku Fauziana said...

bam bam nyer danial..
salam perkenalan dr mama aryan arfan..hihih

AMIIZAA said...

salams aeda, dah besar sicomel:)

ch@ said...

fighting dedek.
eh, apsal mama rajin update blog pula ni. isk!

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah