Wednesday, December 17, 2014

my luvly family

 Kami Berlima
bukan senang nak snap gambar semua.. abang ok.. kakak pulak tak tengok... 
kakak n abang ok adik pulak pandang ke lain... 
ooo memang susah nak dapat gambar yang perfect

 abang buat muka.. kakak peace adik lak tak tengok kamera



 Adik dah meronta nak turun.. abang tah kemana dah


 Lokasi depan zoo negara.. saje2 bawak budak2 ni petang-petang tengok gajah dan haruimau mati depan tu (tugu).. hahah.... nak bawak diorang masuk nantila tunggu adik besar sikit..






sesungguhnya memang susah nak ajar adik tengok kamera.. hahahah
yerla kecik lg kot... tah apala mak bapak aku ni kata dia dalam hati



 kakak marah adik tak tengok kamera.. hahha


 Hampir perfect kakak pulak pandang bawah... arghhhhhhhhhh



 sudahnya .. apa-apala papa... hahaha





ok daaaaaa.... kakak peace....

* kejadian 2-3 bulan lepas kot.. dah basi baru nak update
mood baru mari.. hahhaha



2 bebelan kawanku:

AMIIZAA said...

comel..mcm2 aksi ada...

ch@ said...

mmg takleh sempurna kak. sampaila dorg besar kang. haha. but gmbr mcm ni lebih sweet dan memorable.

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah