Tuesday, March 18, 2008

;;Award;;


Bukan Grammy Award, bukan academy award, bukan oscar award..... hihi.. just gimik.. ni hanya bestfren award.. teddy bear cute ni from abg rizal as my close fren, also blogger fren n my also my ofismate... me n hubby mmg kenal dia. 1 day tetiba dia kata nak bg something.. hahaaaa ni mesti ada sesuatu rupa-rupanya tedy bear cute ni.. bukan apa.. just for happening blogers fren. mcm main tukar2 hadiah jerk... so bunga rose tu pun aku cilok dgn cara halal kat bilik opis dia n sangkutkan bear yg comel tu kat my room... ahakss cute kan.. tp kalo kat umah aku byk bear pooh present from hubby... apapun thanx bro.. i appreciate it. kalao ada apa2 lg yg best tu pas2 lg ler kat i yerk....

bear kempen senyum dah ada geng skrg ni.. hikhikhik...



Ni lak award for my best fren... bukan award la present sesuka jerk.. aku beli mug ni sebab unik moo tu.. 1 aku bg kat abg rizal, n another 1 for NOR my best fren kat library.. hehe... walopun benda ni simple tp aku menghargai persahabatan ngan korang... all the best.. yg lain2 tu bukan tak best fren.. tp setakat ni yg ni la dulu.. if ada lg idea aku aku pas pada fren2 yg lain2 lak k... apapun i love all my fren n my bloggers fren... lepas ni insya allah i will choose bloogers fren award.. tunggguu sapa yg kena hehehhe....adiosss....

4 bebelan kawanku:

rizal said...

Terima Kasih..terima kasih (sambil bercakap di atas pentas glamour dengan baju Hugo Boss.. hehe)

Saya ingin mengucapkan terima kasih kepada semua yang telah membantu saya..bla bla..dan akhirnya terimakasih.. (hehe..sorri short speech)

wahhhh niii award niii nak kena tag ni... hehehe.. tak per tak per nanti orang buat..

per2pun, thanks for being my great friend. Great friend will share almost anything, termasuklah gambar MOMOKs..hehehe :P

swapping2 hadiah nii syok oooo..cam sekolah dulu2 lak.. hihi..

thanks for everyhting ya..

p/s : that bear kesejukan laa kat bilik aircond. errr dia nak muffler tenun kot. hehehe

ida.. said...

wawaawaaahhhh bercakap di atas pentas yerr... sure cakap dgn tgn pegang botol ke apa... ahakss....muffler tenun tu kang over lak bear i dr i....hihihi

haja said...

wahhh ada award ehhh....comellah mug tu...

ida.. said...

hehhehe... cute mug moo

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah